祖赫特告別拖連奴:人生最難忘經歷

15 回覆
3 Like 0 Dislike
隨著意甲球季完結,由曼城外借至拖連奴的赫特亦告租約期滿,對於離隊他滿懷不捨之情,更稱過去一季的時間是他人生最難忘經歷。

相集︰托迪告別戰動人一刻

赫特在曼城不受新帥哥迪奧拿重用,結果遠走意甲。在拖連奴雖然仍有不少失誤,但離隊在即的他稱過去一季他畢生難忘:「多謝拖連奴,我很榮幸可以為這樣一間特別的球隊效力。我永不會忘記你們如何善待我及我家人。我人生餘下時間都會支持拖連奴。在這裡我遇到很多特別的人,這亦是我一生中最好的經歷。」

赫特今季共為拖連奴在意甲上陣36次,助球隊以第9名完成聯賽。(Goal.com
Go mu la diu

奇雲道爾 :其實咁樣打燈有CCTV 佢就睇到哂 驚唔驚嫁?
(含緊)
奇雲道爾 :影到你個樣
(含)
祖赫特:唔好流出去喎。你會呀?
奇雲道爾 :梗係想啦。
祖赫特:唔好啦。流出去就拍咁短,唔想見樣呀。
奇雲道爾 :好啦好啦。陣間拍多段。
(奶粒的+含)
(用手chok緊,背景有呻吟聲)
奇雲道爾 :但你幫我含點可以唔見樣?
祖赫特:咩呀?(手chok緊j)你想影埋我含咩?
奇雲道爾 :梗係啦(奇雲道爾fing左兩下j, 祖赫特又含)實見到樣個喎
祖赫特:我落去啦/唔錄落去啦(呢到聽唔清楚)
奇雲道爾 :做咩呀?好似巴士咁呀?
祖赫特:哈
奇雲道爾 :好似搭巴士咁呀?(祖赫特隻手chok緊)做咩呀?(隔左陣)
奇雲道爾 /祖赫特(?): 都影唔到呢度環境
奇雲道爾 /祖赫特(?):真係。影左好似無影到,都唔覺得呢度係課室。哈哈哈
(鏡頭影住個祖赫特打飛機,之後含返奇雲道爾)
奇雲道爾 :(呻吟聲)吮死我
(個鏡頭完全影到祖赫特個樣)
(之後祖赫特用手捽緊)
祖赫特:爽死你啦(好細聲)
奇雲道爾 :係
(又含)
奇雲道爾 :(呻吟)
之後鏡頭轉就無套
奇雲道爾 :你個窿呢?
奇雲道爾 :你再lam(?)實d
(鏡頭又轉,入左)
奇雲道爾 :入左未呀?
祖赫特:入左(好細聲)
奇雲道爾 開始搖
祖赫特:唔好啊x2
奇雲道爾 :痛呀?
(鏡頭再轉,祖赫特狂un)
奇雲道爾 :(呻吟聲)
(un左一輪)
奇雲道爾 :好近(勁)呀!你夾我呀?我feel到你夾我
(鏡頭見到祖赫特前後咁毓,之後上下un)
鏡頭再轉,插到啪啪聲,估計兩個人已全裸
奇雲道爾 :嗌啦(啪啪啪x n)
祖赫特:Hi啦(呻吟)
鏡頭影到兩人狗仔式,奇雲道爾 應該全裸,祖赫特個件衫去掀到胸上面,下身赤裸
奇雲道爾 啪緊祖赫特,背景有呻吟聲
鏡頭又影返祖赫特個pat pat
全片完
唔她再貼篇文
唔好再貼篇文

奇雲道爾 :其實咁樣打燈有CCTV 佢就睇到哂 驚唔驚嫁?
(含緊)
奇雲道爾 :影到你個樣
(含)
祖赫特:唔好流出去喎。你會呀?
奇雲道爾 :梗係想啦。
祖赫特:唔好啦。流出去就拍咁短,唔想見樣呀。
奇雲道爾 :好啦好啦。陣間拍多段。
(奶粒的+含)
(用手chok緊,背景有呻吟聲)
奇雲道爾 :但你幫我含點可以唔見樣?
祖赫特:咩呀?(手chok緊j)你想影埋我含咩?
奇雲道爾 :梗係啦(奇雲道爾fing左兩下j, 祖赫特又含)實見到樣個喎
祖赫特:我落去啦/唔錄落去啦(呢到聽唔清楚)
奇雲道爾 :做咩呀?好似巴士咁呀?
祖赫特:哈
奇雲道爾 :好似搭巴士咁呀?(祖赫特隻手chok緊)做咩呀?(隔左陣)
奇雲道爾 /祖赫特(?): 都影唔到呢度環境
奇雲道爾 /祖赫特(?):真係。影左好似無影到,都唔覺得呢度係課室。哈哈哈
(鏡頭影住個祖赫特打飛機,之後含返奇雲道爾)
奇雲道爾 :(呻吟聲)吮死我
(個鏡頭完全影到祖赫特個樣)
(之後祖赫特用手捽緊)
祖赫特:爽死你啦(好細聲)
奇雲道爾 :係
(又含)
之後鏡頭轉就無套
奇雲道爾 :你個窿呢?
奇雲道爾 :你再lam(?)實d
(鏡頭又轉,入左)
奇雲道爾 :入左未呀?
祖赫特:入左(好細聲)
奇雲道爾 開始搖
祖赫特:唔好啊x2
奇雲道爾 :痛呀?
(鏡頭再轉,祖赫特狂un)
奇雲道爾 :(呻吟聲)
(un左一輪)
奇雲道爾 :好近(勁)呀!你夾我呀?我feel到你夾我
(鏡頭見到祖赫特前後咁毓,之後上下un)
鏡頭再轉,插到啪啪聲,估計兩個人已全裸
奇雲道爾 :嗌啦(啪啪啪x n)
祖赫特:Hi啦(呻吟)
鏡頭影到兩人狗仔式,奇雲道爾 應該全裸,祖赫特個件衫去掀到胸上面,下身赤裸
奇雲道爾 啪緊祖赫特,背景有呻吟聲
鏡頭又影返祖赫特個pat pat
全片完
唔好再貼篇文

ok
唔好再貼篇文

ok

唔該哂
唔好再貼篇文

ok

唔該哂

下年再整新賀歲片
唔好再貼篇文

ok

唔該哂

下年再整新賀歲片

我唔搞 gay了
唔好再貼篇文

ok

唔該哂

下年再整新賀歲片

我唔搞 gay了

唔好再貼篇文

ok

唔該哂

下年再整新賀歲片

我唔搞 gay了

ok

唔該哂

下年再整新賀歲片

我唔搞 gay了

能成為密友大概總帶著愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞