唉,講真,無料真係唔好去識啲咩女神......(真人真事分享)

11 回覆
0 Like 0 Dislike
話說我家姐係做sales的時候,識左個網絡女神年幾差唔多又幾靚女又身材好咁。咪收工食飯一齊玩。我家姐同我表哥又係年幾差唔多,佢地成班人就成日齊wawa。
我表哥第一次見到女神,已經好撚鍾意。又送名牌又接送,順利同女神拍拖,兩幾月咋已經大左肚。(我表哥有心搞大人個肚,用肚想女神嫁俾佢)好啦,係我地以為表哥好奸的時候。原來事實仲嚇人。。。。。

佢地結婚左5年的時間。我家姐識左新男朋友,原來世界好細,佢男朋友的朋友係救生員,一直講以前有條女好姣次次一個人3點式去佢返工果度遊水。有次條女仲主動撩果位救生員。。。仲發生成炮友關係,而果位係網絡女神(我現表嫂)。再加上而家又識左表嫂個中學同學(世界好細),人地話佢好濫中學已經落左幾次b。。。。。

我屋企人都覺得我表哥有keep住帶綠帽。。。但冇人敢同佢講,因為佢好愛表嫂係愛到成份糧都俾曬佢果隻。我家姐而家好內疚。
有無女神相睇下
抄po狗
我仲以為關家姐
太古城呢
我仲以為關家姐

我睇個一開頭都以為係
如果你靚仔,你老尾你彈波子都型啦!!
如果你醜樣,就算打高爾夫都好似鏟屎咁。
仲話咩清純既女仔有魅力,素顏既女仔最清純,都係放屁!!!!
如果你靚女,你老尾你賣元寶蠟燭香都如花似玉啦。
你靚仔,抽筋都好似拉小提琴咁,
你老尾,我已經看透依個世界。
成個story你家姐都冇乜關係,出現咁多次做乜
埋單姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞