[足球撚綜合討論區] 賭波不睇波 賭來幹什麼? (609)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
維京神奇逼和未?

有可能咩
禾堡嗰場買個波蛋好無呢
維京神奇逼和未?

下場
奧斯

全靠理性分析你先贏到

我出馬毛果場牙。。。。
奧斯

全靠理性分析你先贏到

我出馬毛果場牙。。。。

沒問題 走盤
奧斯

全靠理性分析你先贏到

我出馬毛果場牙。。。。

全部都要
奧斯

全靠理性分析你先贏到

我出馬毛果場牙。。。。

沒問題 走盤

我都馬模
亞賠黎講,甲級波極少讓平半,讓都輪唔到馬模,
平半過分造熱了,必發81%投注係客win既時候,升盤降水起唔到任何阻力作用,如果開馬模莊家應保持平手低水降低賠付先岩
馬模廢到
平半過分造熱了,必發81%投注係客win既時候,升盤降水起唔到任何阻力作用,如果開馬模莊家應保持平手低水降低賠付先岩

其實呢段嘢出自邊度
奧斯

全靠理性分析你先贏到

我出馬毛果場牙。。。。

沒問題 走盤

我都馬模

hehe aik

其實呢段嘢出自邊度

渣ga

其實呢段嘢出自邊度

唔撚記得了 你要邊場 幫你分析下
一買角就無角

其實呢段嘢出自邊度

渣ga

真係唔識

其實呢段嘢出自邊度

渣ga

真係唔識

某位手足 野生
力頂9.5s

g chi

掛住打丁冇買史卓上盤

打丁真係害人不淺

赫斯攻勢好猛 上半又唔見咁搏
掛住買維京下盤無打丁

維京真係害人不淺
有冇人記得琴晚有位ching 1.001 2串1 終極收息,而家諗番都好笑
天狼星 要逼和了嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞