oneplus3T定iphone 6s好?

21 回覆
1 Like 1 Dislike
小弟部機燒左板想換機
原來想換iphone ge但係就岀8依家入7真係慘過食屎
見到3T好似幾平咁
但an 機燒底板真係好撚淆底
所以target 4k樓下an機同iphone 6s算
本身有ipad ,少打機想部機捱到兩年
應該點揀 定係買其他?
用住紅米note 4X先
出iPhone 8就換
燒底板好似係LG專利wo
6s 順過哂所有安葬機
出住部垃圾Android等8啦
6s 順過哂所有安葬機

Sony 部新野好順喎
iohone 6s 啦
一定用過2年
6s 順過哂所有安葬機

Sony 部新野好順喎

你出去望下有幾多人用1年6s就話壞
3T 非常之用順

打機的話買返iphone
6s 順過哂所有安葬機

試下用 3T 先講,一定屌打 6s
公道啲講 論性能大家差不多
論品牌名氣 一定係ip6s
價錢貴一倍
利申 3t 用家 性格淡泊名利
發覺電腦電話都係用RAM黎呃錢
買左部3T比老母
自己用緊6S
6S問題係電太垃圾
2部機都好順
op3t 價性比高
IP IOS 就穩定啲
so far 兩部都順,電大家都過得去,type C 叉電快
但價錢差唔少
睇巴打要抵玩定耐用
感覺IP 會耐用啲
btw 有錢出6s 反而唔考慮出7

利申: ip 7+ & op3t 雙修, 屋企人6s
S821 6gb ram OP3T係順嘅
加埋Dash charge 粒電好用好多
反而我覺得6S仲有個mon細咗 用開大機會唔習慣
op3t 價性比高
IP IOS 就穩定啲
so far 兩部都順,電大家都過得去,type C 叉電快
但價錢差唔少
睇巴打要抵玩定耐用
感覺IP 會耐用啲
btw 有錢出6s 反而唔考慮出7

利申: ip 7+ & op3t 雙修, 屋企人6s

識玩
巴打用開An機既就繼續An機啦
你轉左做iOS既話,Whatsapp個到要過iOS就要俾錢架啦
唔係部部an機都會燒底板嘅
個個都話G3/4/5容易燒 我自己就宜家仲用緊G3一啲問題都冇 係舊電開始虧
自從an6.0之後其實同ios差唔多順(個人覺得)
抵玩就3t啦
有 iPad 真係無必要用 iPhone
Android 先係最易操控既手機
3T
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞