一人一個夠你打足成世飛機嘅事蹟

849 回覆
5912 Like 41 Dislike
中英2左
試過打班際 對面領先一球 然後個龍門玩嘢出嚟扭波 俾我截到射空門追返和

我見1比1可以攜手出線 於是就叫對面唔好攻 我會配合大家一齊唔攻 最後齊齊出線

結果決賽對返佢哋 今次我就手起刀落 大炒對面
係呀,
可能源於一時興起,其實第七晚已經冇乜心機,
但求完左佢算,
去到第五晚其實已經想放棄,真係冇乜癮

就好似你連續打3晚J,
第四晚你見到ps5 同AV,
你一定係開ps5先的
我2次收warning,1次0.8 1次1.3
最後2nd low
Who?
係外國中學全班比生物阿sir 考背默身體唔同部位會有咩寄生蟲/enzyme/疾病(濕鳩玩法,係外國咁多年真係得一個老師會咁on9)

佢早一日派左答案比大家但我完全冇睇過(隻隻字都鬼鏈咁長,20題)
第二日一考就拎零分
之後佢比全班唔夠五十分睇多5分鐘答案再考
如果兩次加埋唔夠50分就要換衫出足球場跑圈

最後小弟第二次神勇地拎100分
阿sor好撚無奈咁放左我走
大把人有啦 棋靈王
出嚟做嘢後屌返中學時期暗戀嘅女仔
你之前哥本哈根單野點
巴打幾高? 我兩米都未爆過 但大動脈撕裂咗2次
呢個勁
揸飛機揸到要emergency landing
TG ?
哥哥知poly好多地方玩
利申 DBS platinum card holder
媽媽係商場活動消費滿100蚊射一腳龍門框,比8歲果陣我一腳射中右上角果大獎。。頒獎比我個姐姐話,我係第一個射中
中六last day仲點搵到師兄
我無第一,第三姐。但係係第一次,第二次優異獎。
自膠原來個師兄係樓主
玩pokemon card game online
用財技玩到變全世界首富
中學一年記左50個缺點
係日本旅行比日本妹撩,就算話比佢聽我唔識日文都趕佢唔走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞