油麻地 手機仔買野 check 清楚

32 回覆
1 Like 61 Dislike

衰自己on9 , 買盒一出二充線冇開盒叫試,入面本身爛充唔到,硬食。

我都做過下電子零售 人為入水 梗係唔包 ,但盒野買左一星期, 個爛口咁樣好想知邊到人為扯斷。

唔係對任何人 條線另一面iOS 係充到, 88蚊車錢都蝕左,但唔好當個賊。
樓主做咩?
叫大家買野check 清楚 唔好快 做on9
利申 曾經拎過去 著到以為充到電 小小套位已經見線 以為用得 由佢
呢啲場全部賣垃圾貨架
深水埗賣20蚊,出油麻地變撚左88蚊
呢個場 係咪有單 7日包換?
已經諗著 比人賺下方便錢
話你人為 吹脹
咁平有原因既

可能我一星期專登扯爛佢囉 第二日唔得 已經即拎返去試 又話有電到
有沒人係廣匯通訊買過手機?
即係點呀?又一星期, 又第2日
咁你究竟係用左一星期爛, 定第二日就爛
星期六唔得 一返去差唔到 以為自己火牛 唔得 星期日拎返去換 又話差到見到線位 已經外露 諗著人地即場試話充到自己可能自己柒左 味拎返走。 個爛明顯平整唔係扯爛 出廠自己焊接唔好,今日清假拎hot toys 先經過換。 我係呢間野買過幾次mon 貼 60蚊張。 出post 提醒買咩都即拆即試 唔係自己傻仔 另外 我車錢都蝕鳩埋 唔洗呃果88
唔洗更新喇
冇人會去呢啲店買嘢
垃圾大陸線成本價幾蚊
唔知你嬲咩
88蚊你當買教訓啦
唔會有人用超過$15買呢D淘寶貨
嬲比人當賊
唔好去呢啲閪鋪,淘寶野食水咁深 旺角 太子 油麻地
直接去深水埗特賣城 反正都係賣呢啲貨
淘寶幾蚊嘅垃圾線你用88蚊買
唔好幫人淘寶啦
車錢 時間 運費 趕用 買個方便 師兄 。隻apple watch 冇電 八達通都比唔到。 不過我黑仔
我寧願買貼牌嘅大牌子都好過淘寶雜牌啦

雖然係貼牌,但至少都有QC、有售後服務嘛

雜牌你咪預壞咗即dump再買囉
88蚊買依條冇咁嬲

Verbatim Sync & Charge Tough Max Lightning Cable 120cm
https://www.price.com.hk/product.php?p=382551
見深水埗電子特賣城個FB,logo同旺角太子個幾間好似
係唔係同一集團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞