[黑洞撚] BNO visa申請已過12星期揮手區

54 回覆
13 Like 11 Dislike
利申: 灰到終於要開account出post尋溫暖
我諗冇乜邊個夠我黑,已經係第三次申請英國visa,之前次次都好順利,響英國住過幾年,返過學返過工交過稅,英國有銀行戶口夠錢
已經等咗21個禮拜,追過好多次, 次次都係awaiting descision嘅廢話,有擸頭公司搵我見咗兩份工,可能呢幾日就有offer, 但visa仲未出,又冇咗LOTR,辭職等過通知期都未走到真係企響度, 求救
唔好問我急點解唔LOTR前走,我係有合理期望5月中應該要有visa, 佢遲未出又cut LOTR真係俾佢玩死
申請日: 2月2x
單人/家庭: 單人
Visa centre/app: app
歡迎去BNO VISA post 圍爐

『歸家post』BNO 5+1 VISA 及 LOTR 申請資訊 (16) VISA有未等候區
https://lih.kg/2619256

利申 19 weeks
冇事喎我哋全部人 四月份申請七月頭已經收到
幫你推
有無得求情架
你已經準時申請
幫手推
都講左揀黎批,揀d價值高先批
英國master, 返過長工交過稅,係差層樓... 我廢我冇用
巴打加油
做第三次唔會咁低等錯誤喇,退一萬步就算係漏佢都要send email問喇,一係再癲d reject, 等響度5個月唔理,批個2日嘅真係痴hi線
我英國整個車牌等咗四個半月
依家班垃圾work from home攞正牌慢慢做
要習慣下佢地啲工作速度
DVLA玩擺工
最on9要寄正本證件比佢
網上個track your application又話收唔到
過咗兩個月send email打電話問佢又收唔到reply
搞到我以為唔見咗啲證件走咗去報失
之後最近冇啦啦信箱收到張車牌
由我寄比佢個日開始足足四個半月先搞掂
屌佢老母DVLA
BNO唔使寄證件,當年我攞勁快,搬過幾次屋都係幾日就有,covid真係成機唔做嘢
屌 你咪話我啲同事
唔知點先可以入到去DVLA做
一入去參與罷工
fatfat
今年6月改左要啦
想知

唔話你知 等你心思思
2019已經整曬 宜家先整
祖國已放棄你
2019邊有得整
越早申請越黑洞

反而5月打後申請 大約1個幾月就有
巴打一係cancel上center搞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞