[ios/an] witcher monster slayer互加區 #1

271 回覆
2 Like 1 Dislike
唔課金打法嘅話 應該儲資源整moon dust爆silver damage
技升左法印果面先 有多d流派唔係齋火傷

互送pack
1291 0074 5128
求互送
dawn係幾點至幾點?
唔通真係要6點起身打?
9120 1610 3850
Come play "The Witcher: Monster Slayer" with me!
Use this link to download the game and become my friend in-game:
link.cloud.thewitchermonsterslayer.com/l?Id=210287819009.

求add 互送
做石像鬼個任拎左個心就可以搵石像鬼
暫時無課攻略Q/A

1.技能 點法?
全部倒技點落戰鬥 優先衝戰鬥 輕,重,法3類
其他你有多餘點數(殺3隻同隻怪有1技點)

2.藥水,炸彈,油 幾時用啊?
不停推主線任務,要打主線怪先好用
除非你想殺某幾隻怪攞技點/你爆到有多餘可以用

3.我成日爆袋,點清好啊?
做油,炸彈,藥水
同類炸彈起碼2-3粒先殺到一隻骷髏怪
油,藥水 起碼一支啦

4.平時點練LV
出門口,去斬曬所有廢怪 (無骷髏💀果堆)

5.我想要劍,甲 係咪要課金?
唔係,當然你可以課 (主線任務會送劍送甲)

6.人哋話打塔打塔係咩嚟?
其實叫巢穴,地圖上面有個白色樹 10Lv先入得
連打三隻怪,無補血/補給 有錢攞

7.幾時有中文?
官方話整緊,將來(好似得簡中)
0152 1084 6712
補一句 前期冇銀劍最好合moondust先好d
啱屬炸彈好似炸5-600左右
係 但d怪一係食鋼傷一係食銀傷 冇銀劍就moondust會有用
最有效率升lv方法
打無星怪 perfect parry 一下 用加經劍 一隻就125經
用埋perfect crit 就加多15

搭緊車就唔好理咁多 見無星怪就打 100一隻快啲殺完打另一隻
如果極速打死怪都有bonus
發覺隻game都捉到witcher神緒
劇透

睇你地點揀
0014 2128 7911
有冇人解到sword in stone
我係貪心嘅Witcher
有錢一定搵
Toss a coin for your witcher !
玩咗幾日幾新鮮,可能本身又係玩開Witcher系列唔介意既話join埋小弟一齊玩做送禮勤
1120 0010 3985
0004 5128 7311
有心玩 可以輕課hkd$38個新手包
用打返黎嘅錢買150 包包
咁樣玩輕鬆d
玩咁耐
未見過條街有 legendary monster
2130 0210 3056
0910 1087 6712
互加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞