東京奧運單車比賽討論區

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
同歐鎧淳一樣,不過我覺得佢靚女啲嘅
好似係鍾天使?
歐鎧淳個樣唔掂, 游水又唔好勁個d
唔知點解咁都上到位
夠專業就捉唔到,公路單車直接玩到搵科學家同換血咁專業,其他項目邊夠玩呀,睇吓俄羅斯禁藥事件就明

更加唔好講好多運動員都係掛名「有病」要食藥去攞豁免

講岩士唐話佢抵死又得,話佢慘又得,佢同隊友用禁藥用到咁都唔係穩贏,其他頂尖車手冇古怪真係乜都得
岩士唐最後都係人地篤灰先鋤得佢入,驗尿乜都驗唔出
所以我都係當呢個係茶餘飯後吹水話題,個個都食邊輪到你唔食,你唔食未去到職業就比人淘汰咗,係爭在邊個食得高科技啲
應該咁講,係你食d藥on唔on list
https://mp.weixin.qq.com/s/GVg7E2jR2pb-z0t9pVxh-A

聽日開賽之前可以睇下分析
明早10點,男子公路單車賽 234 km
爬坡
洪松蔭同陳恩能邊個台?
被稱為係歷年奧運難度最高嘅男子公路賽,總爬升4865 m,途中仲要爬富士山

另一個總點係奧運同平時職業公路單車比賽唔同,全程係唔可以用無線電通訊
有無得聽rob hatch同sean kelly評述
第三同第四個山睇圖似HC坡
田徑用藥一定嚴重過單車
單車依家捉唔到你退左役都踢你落神台
田徑捉到都當無事發生
百米飛人其實就係藥王大賽但我係認同田徑嗰種approach多啲,好睇就得啦,理撚得人地用唔用藥咩
呢個係女車神禾歌 當年技術性屈李慧詩機
唔係本身就話會玩埋東京奧運先咩
啱啱睇咗netflix套紀錄片 公路單車真係鬥玩藥咁
唔係啦
中途走左去讀書
而家應該停左
I see 無follow開tks
有無人知一陣邊個台有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞