唔覺意幫個阿叔影左張寫真

215 回覆
196 Like 12 Dislike

手機劣改
唔好屌得太大力

做乜鳩

老老實實, 雖然啲圖好on9, 但on9 到想笑

改圖post係咁架啦

人玩gif我又要玩
成龍仔講夠就好算啦,見好就收
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/30/004914_149f2faf34304a1163389ddaf8d90132.jpg[/img[/url]
唔係我老婆唔放過你

彈返你個句轉頭比自己喇

見好就收喇

起晒白邊
阿叔真係慘
行行下街乜都無做過
變左升仙hit hop乜都齊

???

???

黑人問號

盡咗力
唔好意思

強貼留名

盡咗力
唔好意思

屌笑撚死
舊登 以前會有一大堆人打獻臭不如.....
呢度連咁低質既改圖 都可以有一大班人引用話好笑
連美圖秀秀都可以吹捧話改得咁勁
見到有張最花功夫同時間 雖然都唔係話無BUG 但居然無乜人覆
一堆人剩係稱讚唔洗5分鐘都改到既圖
都唔知係咪一堆小學生 見到火影就話笑到GAPGAP聲
加個火影落去 象素差 格又崩 無原意 意義不明 完全唔知邊到有咩咁好笑
以前改圖係希望最後可以拎到人地杯酒 拎到人地既認同
依家個感覺就係連屎一樣既味道都一大堆人話正
仲話反擊反某D巴打 話咩娛樂都唔得 多你唔少之類既話
所以呢度先被人話低質 其實根本就係事實

利申: 舊登改圖斷斷續3年經驗
見到有張最花功夫同時間 雖然都唔係話無BUG 但居然無乜人覆
加個火影落去 象素差 格又崩 無原意 意義不明 完全唔知邊到有咩咁好笑

邊張?

手機劣改
唔好屌得太大力

做乜鳩

老老實實, 雖然啲圖好on9, 但on9 到想笑

改圖post係咁架啦

襯哂上面世界大戰,can u feel?

唔講以為個度係結界

中學畢業未呀
改圖為左酒
行撚柒開啦中學雞
點解你地要影我爹dee上黎 仲要改佢樣
佢邊度得罪大家

報啦
留名睇成條街都係呀叔

唔記得幫後面啲人打埋格仔

右邊d人

有啲恐怖

笑撚死

呢張真心幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞