唉,我已經j左yumi三十幾次...

476 回覆
73 Like 884 Dislike
得罪志b既後果
2021年仲有人係p牌
爬渠破產狗都驚
ching得戚到
viutv個2張thumbnail見到係唔會想撳入去
訓左全日?
佢就係入嚟管你 你又吹得佢脹咩
以為咩咁把炮講到自己上左幾多年高/連登幾咁有point 原來都只係識講吹脹吹唔脹去屌人 落怪得p牌仔都串到你
我既point咪講緊我上左好耐高登連登唔係tvb打手囉,你咁都唔明,你係咪弱智?
唔怪之得你要做地盤狗
上左好耐同係唔係打手有咩直接關係上得耐唔可以係打手?你智障架?

笑撚死人咩

仲好意思話係你個point

睇你嘅智商一定係做庇護工場 咁你份工係hea嘅 你贏
好耐之前已經係高登討論緊本土思潮咪證明我係深黃唔撚係藍絲tvb打手囉,係都要畫公仔畫出腸你先明
你呢d智商真係只可以做咕喱地盤狗
人唔會變嘅?智障
仲學人講智商?
你就真係要人畫公仔畫出腸喇傻鳩
我有冇變我自己唔清楚過你?傻閪地盤狗
你梗係清楚啦 但你變左唔會同人講丫ma柒碌 你柒撚左喇仲撐

邊個變左做鬼會同人自己做左鬼

打個飛機冷靜下先答我啦傻鳩 越答越柒
唔係咁你條弱智地盤狗唔撚明
你睇清楚人地笑你乜先駁啦傻鳩 又柒左喇
唔好再嘈交啦
仲有冇yumi j圖?
似你柒
woo 又一個打手,想問柒係邊?
我話上得耐同係咪打手冇關係(係因為人係可以變),佢就一味解釋佢上得耐,佢早年發表好多野etc,覺得我係唔明佢前之發達d乜野?
所以話我要人畫出腸先明。之後佢95搭8講句咪係咁我點會明???

但其實我一早講左上得耐做過咩同你係咪打手完全冇關係,要再我講到明比佢聽人係會變佢先明點解係冇關係,我再補句你就真係要人畫出腸先明。之後佢95搭8

咁唔係佢柒係乜 你條垃圾打手想點幫佢兜 定係你係佢同事 如果係嘅坦白承認 我會理解
駁唔到...
屌你老母TVB北京電視機!!!
https://lih.kg/2623715

打手會屌tvb? 傻閪!
睇內容都知你乜料啦傻鳩
ching ho ball
我反而覺得有D似豬SUNLIGHT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞