『薪火post』BNO 續期資訊(110) 睇頂置 –– LOTR 壽終正寢 LOTR IS DEAD

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
我都係十年前續左 今次未過期正常續
我估佢6月尾開始多返case 多左人wfh
希望而家post lockdown正常返
暑期前亦係當地換證高峰時期,如果有積壓帶落嚟都係麻煩,唯有期望返齊工盡清,另外佢哋分流海外申請去其他office都係解決辦法嚟
請問去民政署宣誓係咪指定時間walk in 就得唔使預約?

打左好多次電話都無人聽
請問係邊到可以睇到佢地doc received?
Login入去睇status
正常無人咪walk in 就得
請問如果我收到佢話”We’ve sent you a letter.”
係咪多數係我過左交文件限期?
想請問下同時申請bno 同學生簽證有冇問題?驚趕唔切
多數出事!你咩case?

你唔好等信,快啲聯絡佢哋睇吓拆唔拆得掂
你講visa?隔離歸家post有人等唔切Bno visa,申請埋student visa仲批埋,bno visa仍在黑洞中
係我自己衰 網上申請左之後好耐都未交文件
我喺Twitter問左佢封信講乜 等佢覆
多數withdrawal
再科過金啦
好似係重新填過paper form再交多兩張證件相就得?
要重新俾多次申請費?
你寄都冇寄
點證明你份嘢係因為delay of delivery所以趕唔切deadline之前寄到去?
舊年因為太多開唔切入晒黑洞,搞到過期90日先至有折衷辦法,但依家正常返,過期就當自動放棄,求情就另一回事
原來係咁… 唯有俾多次錢啦
收咗兩日都未搞
利伸:未過期續證,送去Durham
我都係未過期續
Liverpool收左14日之後先轉process
剛收到email approved
星期六都開工
一向都有開星期六

恭喜
原來個個人都唔同
我以為冚家都係send去Liverpool
其實英國有幾個處理中心,而正常海外多去Liverpool 啫,舊年海量申請時,幾乎派晒所以處理中心添,有一兩間之前極少派去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞