求機箱介紹

15 回覆
0 Like 0 Dislike
Matx老母
高度要430mm以下
闊200mm左右就ok
要有位裝藍光碟機

本身睇中define mini c
點知原來無位放藍光碟機

求介紹
筆值最好6百樓下
Matx老母
高度要430mm以下
闊200mm左右就ok
要有位裝藍光碟機

點知原來無位放藍光碟機

求介紹
筆值最好6百樓下

外置咪得
sharkoon大部分都有光碟機位 鋼水都唔錯 樣就見人見智啦
TT versa h15 中央田 $395
Matx老母
高度要430mm以下
闊200mm左右就ok
要有位裝藍光碟機

點知原來無位放藍光碟機

求介紹
筆值最好6百樓下

外置咪得

唔會貴好多?
sharkoon大部分都有光碟機位 鋼水都唔錯 樣就見人見智啦

好 我睇睇

好 謝推介
Matx老母
高度要430mm以下
闊200mm左右就ok
要有位裝藍光碟機

點知原來無位放藍光碟機

求介紹
筆值最好6百樓下

外置咪得

唔會貴好多?

普通DVD就2百幾
你要blue ray可能要3,4百

好 謝推介

仲有隻 masterbox lite 3
corsair 88r 唔知你岩岩size
DEFINE C唔使諗 完勝1000蚊樓下既箱

佢要位放dvd drive呀

睇留言 佢都未買 可以用外置架嘛

咁加法又多幾百
睇下樓主有冇筆直多囉

咁加法又多幾百
睇下樓主有冇筆直多囉

外置碟機貴內置幾百咩?

咁加法又多幾百
睇下樓主有冇筆直多囉

外置碟機貴內置幾百咩?

Asus BC-12D2HT/BLK/G/AS 12X Blu-ray Combo SATA DVD Writer 盒裝 HK$ 460 選取 提交
Asus SBC-06D2X-U/BLK/G/AS External Slim Blu-ray Combo Drive HK$ 525

貴幾十蚊啫

Fractal Design Define FD-CA-DEF-MINI-C-BK (黑色) Micro ATX USB3.0 中直立式機殼 HK$ 638

隻箱都MATCH樓主BUDGET啊 佢要MATX啫嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞