警世 千祈唔好溝有心理病既女

564 回覆
1978 Like 60 Dislike
呢一招成日用 佢會唔會有抗體下次唔buy?
想要本情緒病另一半應對手冊
好多時候唔知點幫佢 自己得個企字 令到負面情緒傳播開
好唔好屌先?應該會叫得比其他女大聲?
試過比佢咬 咬都算 佢係會想撕走 好撚痛
佢當自己邊個 笑左
你老婆之後仲有冇見佢
中出佢會點?
屌兩屌喊左 鳩都縮埋
唯有唔好咁快一齊
尤其用個閪氹你落搭嗰啲小心啲 拖返一個月先
佢就係想你配合佢心目中個劇本,佢Enjoy架,基本上佢喊,就係要你比反應佢。好似同囚咁,呀Sir話佢心情好撚曳,你要自動自覺出黎比佢打咁。
講完果句就已經好少見,至多都係佢地一班中同約出嚟見,近幾年中同見面我都出席後佢就無出現啦
首先你都要有個大心臟先
唔係包容就得一定要佢都正視到自己問題
但表達方式要好 認真得嚟又要令佢聽得入耳
最好捉佢一齊睇醫生/輔導
好辛苦架 平時自己已經有野煩仲要煩多條女既野
知道一定唔埋身
玩乜都好,千祈唔好玩顛既

玩唔起
巴打好波
啲閪女發癲好有策略。識得敵進我退,敵退我進。當個勢唔係自己果邊就會「係啦我知錯啦,我好驚冇左你,你唔好唔要我」,跟住隔一段時間就會閪住口面,唔撚出聲,你問佢係乜,佢只會話「唔開心」,跟住再發癲。
分左手佢有無r你復合?
有時會覺得佢地係會藉住‘’分享‘‘ 將負面情緒發洩係自己親近既人身上 我知佢地係無意識咁做
但當見到佢對其他人好好 而對自己好差 就會覺得有d灰
不過我都同自己講 兩個人一齊 就係要共同承擔
唔單止開心 重有唔開心既野
而且人生不如意事 十常八九
上一秒自己道完歉,下一秒就會「我做錯咩喎,點解要鬧我」
完全精神分裂
有料
一睇就知巴打你都中過唔少伏。

真 要完全知佢實際係想要d乜 好多時佢喊 嬲
其實預設左一個劇本去處理
葉師傅唔係咁易
佢 / 佢地都唔會單純你一句說話就可以改變到
佢本身sense唔到自己有問題 試過三催四請都唔去睇醫生
正如你所講 一齊得就要有心理準備
有時醫生都幫佢唔到。佢睇醫生,唔會係醫生面前發癲,醫生都唔知佢有幾癲。
d女人好古惑
係普通朋友面前表現得好正常
清痴撚左線?
會成日同人講唔開心

但唔開心完全你究由自取架癲婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞