警世 千祈唔好溝有心理病既女

564 回覆
1978 Like 60 Dislike
其實大多數都唔係心理病黎

話有心理病只係想用發癲/病黎控制另一半

有乜好得過你一唔順佢意就可以秒速迫你就佢?
a.我有俾你屌架
b.我有病架!你識唔識體諒人?
c.你都唔愛我唔知我諗乜
d.直接發癲

答案係
先b之後acd任砌都ok

真正有心理病既人
你睇下好多康復/曾經有既人
點會日日同你講有病
溝佢果陣就千依百順
溝完就無啦啦坦白佢有病先得架

呢d撚樣想情緒勒索人炸
見到呢d人直接分手啦
變左圍爐區
exact7ly, 癲得黎好撚鍾意管人
幾點訓、食啲乜、錢點用、幾點翻屋企,仲會要你配條屋企鎖匙比佢
巴打最後點?
分左手佢有無r你復合?
有時會覺得佢地係會藉住‘’分享‘‘ 將負面情緒發洩係自己親近既人身上 我知佢地係無意識咁做
但當見到佢對其他人好好 而對自己好差 就會覺得有d灰
不過我都同自己講 兩個人一齊 就係要共同承擔
唔單止開心 重有唔開心既野
而且人生不如意事 十常八九

有濕疹既女都係
唔圍爐仲可以點,鬥癲鬥爛唔夠佢鬥,佢可以癲到界頸放血浸死你咁。甩唔到架啦
講開"分享",有冇發現佢地大部分話題都係搵你呻呢樣嗰樣,少部分話題係講佢自己嘅開心事。
至於你生活得開唔開心,你嘅感受,好似完全唔重要咁。
呢樣野我係幾個有情緒病嘅人身上都睇到。佢地眼中只有自己,永遠都係自己感受行先。
點解
真係出到書
佢只係想你認同佢同氹佢,唔會接受仼何善意批評同建議「點解連你都要話我,我做錯咩喎」
皮膚差 見到全身時會失望
而你唔可以管佢。
你出多兩句聲,就你係控制狂,你唔信佢。
所以,男朋友對佢講實質係一件自慰器,仲要係電動,自己識陏,自動波提供快感
TRUE
咁依個你問題啦
我好慶我我宜家果個唔係咁

我聽過好多呢d仆街搞到人

曾經聽過個fd話佢個fd條仔聽到佢fd話分手就企出窗到話分手就跳落去,條仔又係自稱有病果種,行為同巴打講既一樣

當下我直頭同個fd講
你叫佢跳落去啦
跳左,証明佢真係癲既,你就走得甩
唔跳既,姐係佢好明顯都係情緒勒索你啦,講分手癲過佢就得

根本佢跳唔跳都可以分手
聽話條女最後都分得到手搵左個正常d既
提醒姐 警世

講自己野 不無論開心唔開心
會一副 所以呢? So? Then? 既態度應你
如果真係跳左 我會內疚成世
exact7ly
最吹漲嘅係佢地覺得自己好識得愛人。
同佢地相處,我覺得自己係工具人嘅感覺,仲濃烈過十幾歲on99當兵嗰時。
其實呢啲人就係自我中心,話之你死人冧樓,都要以佢感受為先。
有心理病既女通常幾痴身同埋唔洗驚會派帽
樓主唔要比我
果啲唔係痴身呀,佢係要你隨時standby,你想出街,要早幾日同佢講,入紙申請,唔一定批,佢想出街,雖然wfc, 但可以隨時出。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞