[SPUNK] Apink討論區(74) 7月夏包 8月93line普美恩地生日快樂!! Let's go party

1001 回覆
14 Like 2 Dislike

蝦翁:
167cm
46kg
蝦分左身高俾初瓏

係愛呀,蝦翁
差兩cm都寫得出
新粉lm
仲有新粉?

我都係
買左枝panda棒唔知呢世有冇機會用
會唔會吹得太大
蝦同珠一樣重 肥波最輕
肥波最矮,最輕都唔奇,但蝦個數真係鬼到爆,我睇多次01張相先

計完bmi,個個都16.x,係地哥17.x,雷神確認
真係得啖笑到底個數係保護緊蝦定保護緊3位姐姐line
初瓏或成最大贏家啦,高左又低bmi, 其他人無得高,一係用身高trade低體重返黎
eunji said apink’s manager is now the CEO of stayc’s company she asked if the CEO treated them well the girls said yes, eunji said just tell her if there’s anything unpleasant
對上一次用係Pink of the Year 喺屋企對住個mon用

早幾個月全盛時期肥榮起碼55kg
肥波我結果期我真係信呀
19年去泰國旅行個vlog 又係瘦到癲
雖然好靚但係都係健健康康緊要啲
係咪黑眼
黑眼好似係老闆+製作人 見人話CEO係Apink News有個四眼哥哥
https://twitter.com/sonagassi/status/1331539523097022472
突然多咗個師妹嘅感覺
地B隻腳最幼
係邊到睇😂
冇記錯係18年同joy 智孝上睡衣朋友
哈勇b真係可愛
肥波應該高過地B
蝦一定過170 無的話我粉身碎骨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞