[SPUNK] Apink討論區(74) 7月夏包 8月93line普美恩地生日快樂!! Let's go party

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
依家已經係佢哋最長嘅空白期黎緊呢次cb嘅時候都唔知有冇熊貓出現
實有嘅 大把人有幾頭住家 cb嗰陣識返嚟就得啦呢度最出名係咪白瓏巴
我覺得有 佢人氣最高
Btw我都覺得係PlayM較錯am/pm
師妹都令我有啲意外
新人獎個時諗住佢地好彩撞唔正大團出道
點知上個mv 4個月都有90m views
https://www.youtube.com/watch?v=nknOiaueUO4
肥波yt live
用手機終於唔洗set咁耐
正呀
咁係好事定係壞事 佢地六個啲資源已經少 遲啲會唔會直頭無埋 比曬師妹
有人養家好事掛
本身老團一年一cb都平常
起碼有活動
今年唔係俾人搞一搞
就應該正常cb咗一次
好似係一team人管理Apink, Victon, 許閣
另一team係成team由Fave公司合併過嚟 佢哋負責Weeekly
所以都唔知唔資源點分配
前排Victon好似搞完一場fm 應該賺咗筆
咁apink之前10週年賣貨都執左唔少, 仲有 online fan meet

其實見到隔離G字頭隊咁突然散左
見到apink仲健在已經好滿足

咁樣買廣告得唔得架
可以買得返咩?佢地好似好重視個名 覺得今次續約唔多唔少都係因為想留住Apink呢個名先續約
我覺得17年提早續都係因為佢哋6個都愛apink呢個團體先續(明明佢哋值得更好。。。
一定無人比佢地六個更加愛Apink但係破爛真係越黎越垃圾 都唔知當佢地六個係咩 佢地成日都話想一年回歸兩次 點知最後都係冇咗件事
https://youtu.be/QSqDN7Is7oc
蝦翁同恩光嘅足球quiz比賽 有英文字幕
片尾蝦翁唱新theme song
19年曾經可以 但畀咗個期師弟cb 但無可否認playm真係愈嚟愈垃圾
女神套戲拍完啦

買返個團體名 最有代表性好似係神話
另起爐灶改名代表有師兄HIGHLIGHT
不過我覺得女團可能係另一回事, 睇返APINK演唱會賣飛,賣碟... 如果買完返嚟自己公司Run 未必真係頂得住
換公司好似多啲花臣
oh~ ohoh~
好靚好在課咗比bubble
但而家應該仲係唔敢影近照
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞