[電話佬已經係我地既人] 曼聯終極FF轉會新聞吹水區 [79]

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
生日食飯食buffet係咪好冇誠意

simplylife啦

又一城個間意大利餐廳啦

想食扒既話 有間唔錯
灣仔修頓球場對面街 有間扒房 名就唔記得
佢既枱布係格仔黎 啲扒唔錯
一個人前菜 主菜 甜品=3-400
除左扒之外 佢個到啲德國豬手都好正
可以一戰

垃圾房對面?

simplylife啦

又一城個間意大利餐廳啦

想食扒既話 有間唔錯
可以一戰

垃圾波士頓?

simplylife啦

又一城個間意大利餐廳啦

想食扒既話 有間唔錯
可以一戰

Le Relais de l'Entrecôte
網址: https://s.openrice.com/QrbS0zck100
地址: 灣仔 皇后大道東222號Garden East
電話: 2891 9080
依間?

simplylife啦

又一城個間意大利餐廳啦

想食扒既話 有間唔錯
可以一戰

垃圾房對面?

垃圾房對面個間波士頓黎 平時普通食飯就可以食
但慶祝個到就不了 佢間野除左牛之外其他垃圾到
個啲特飲個啲咪叫 30幾40蚊杯 勁垃圾

simplylife啦

又一城個間意大利餐廳啦

想食扒既話 有間唔錯
可以一戰

垃圾房對面?

幾驚你伏尻佢

simplylife啦

又一城個間意大利餐廳啦

想食扒既話 有間唔錯
可以一戰

垃圾房對面?

幾驚你伏尻佢

波士頓係無錢又想鋸扒去止下痕

simplylife啦

又一城個間意大利餐廳啦

想食扒既話 有間唔錯
可以一戰

網址: https://s.openrice.com/QrbS0zck100
依間?

好似唔係 我正係記得係邊 名就唔記得

simplylife啦

又一城個間意大利餐廳啦

想食扒既話 有間唔錯
可以一戰

垃圾房對面?

幾驚你伏尻佢

波士頓中一次伏就不了
食譚仔好過
岩岩睇完基沙文j 片
之後佢suggest pogba j 片
禁入去睇下啦
屌 勁撚到on99
邊個再屌pogba 我真係屌到佢反艇

再睇埋爆炸片,又係勁到on99

睇埋lin片 以為睇緊美欺

又幾撚好笑喎

你煮la

唔識
兩個人定一班人食先
兩個人可以去租場玩下煮飯仔個d會好過幾舊水食景

simplylife啦

吉壽放題屌打

simplylife啦

又一城個間意大利餐廳啦

想食扒既話 有間唔錯
可以一戰

垃圾房對面?

幾驚你伏尻佢

其實我唔係弱智

simplylife啦

又一城個間意大利餐廳啦

想食扒既話 有間唔錯
可以一戰

依間?

好似唔係 我正係記得係邊 名就唔記得

以為你講利東街第一間
兩個人定一班人食先

可以爆埋房?
兩個人定一班人食先

兩個啦
成班既我諗都廢事

simplylife啦

吉壽放題屌打

Outback都屌打啦

simplylife啦

又一城個間意大利餐廳啦

想食扒既話 有間唔錯
可以一戰

垃圾房對面?

幾驚你伏尻佢

其實我唔係弱智

唔會伏人
Manchester United are set for a busy summer after qualifying for the Champions League.

The club are confident David de Gea will stay in Manchester, but plans for incoming signings are gathering pace.

Jose Mourinho gave Ed Woodward his list of transfer targets back in March, and chief among them will be Antoine Griezmann .

It seems the 26-year-old is following in the footsteps of compatriot Paul Pogba with yet another transfer saga being played out on social media.

Ivan Perisic is also being heavily linked with an Old Trafford switch, although sources at the club suggest the move is not as close as latest reports suggest.

Michael Carrick has become the latest player to sign a contract extension keeping him at the club until 2018 but Wayne Rooney is expected to leave the club before the new season starts in August.

朗隊

simplylife啦

吉壽放題屌打

Outback都屌打啦

Outback 銅鑼灣新個間世界級
Manchester United are set for a busy summer after qualifying for the Champions League.

The club are confident David de Gea will stay in Manchester, but plans for incoming signings are gathering pace.

Jose Mourinho gave Ed Woodward his list of transfer targets back in March, and chief among them will be Antoine Griezmann .

It seems the 26-year-old is following in the footsteps of compatriot Paul Pogba with yet another transfer saga being played out on social media.

Ivan Perisic is also being heavily linked with an Old Trafford switch, although sources at the club suggest the move is not as close as latest reports suggest.

Michael Carrick has become the latest player to sign a contract extension keeping him at the club until 2018 but Wayne Rooney is expected to leave the club before the new season starts in August.

朗隊

下個球會會更好

simplylife啦

吉壽放題屌打

Outback都屌打啦

真定流?遲啲去試下

simplylife啦

吉壽放題屌打

Outback都屌打啦

真定流?遲啲去試下

世界級垃圾
舊個間好正
新個間我個次叫個周打湯 仲杰過mayonnaise 唔知咩事 啲野又唔熱 burger冇味 杯long island 檸樂咁

simplylife啦

吉壽放題屌打

樂天大喜屋屌打全港放題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞