[電話佬已經係我地既人] 曼聯終極FF轉會新聞吹水區 [79]

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
on9,馬仔預佢未來10年正選LW...

咁撚廢 波又入很少 人又過唔到 又妹 走吧啦

入波少同廢之外駁唔到

打個咁既位入唔到波冇用
邊隊會出得起錢而又有興趣簽馬仔
講緊黎曼都已經五六千萬?

賤賣球員黎講曼聯都數一數二嫁啦

所以right offer先會放
唔係掛牌賣
我諗回到本摩狗就已經想放

其實好難有球會會肯比返原價買馬仔
最重要係佢今年keep 唔到上年爆起嗰個狀態
個新亨利朵咁快比人搶左
仲點會有人原價買走佢

原價36m 入左20球8.5m
畀harrop上位好過
馬仔right offer同簽到replacement(peirsic/wiilian)會賣

摩狗我屌你全家

又係邊度睇番嚟?

死埋一二邊啦

source?

冇source可以當你廢up

你鐘意當咪當囉
死撚開啦

問你有冇source你又叫人死撚開, 好波

我有source都唔撚鐘意俾你
一係咪撚睇死埋一二邊一係自己google
冇人話講俾你聽,死撚開啦

姐係冇啦

要quote source就放新聞講啦
柒頭
賣走個20歲 買返個28歲返黎 仲要蝕讓
一陣真係唔30m賣馬
50m買perisic就笑死禾了

禾巧吾開針

source?

你鐘意當咪當囉
死撚開啦

我有source都唔撚鐘意俾你
一係咪撚睇死埋一二邊一係自己google
冇人話講俾你聽,死撚開啦

姐係冇啦

好喇
乖喇 唔好拗喇
佢係舊登出名有線眼係曼聯入面
算係準既
所以大家都好相信佢
唔洗要source 架喇
何況而家d 所謂source 比到你睇都眼見未為真啦

屌你老味我份工唔係關曼聯事
我都唔撚成日會睇u21啦on99
以為我真係月台仔咩屌你
on9,馬仔預佢未來10年正選LW...

咁撚廢 波又入很少 人又過唔到 又妹 走吧啦

入波少同廢之外駁唔到

打個咁既位入唔到波冇用

但係你話搵世三返黎replace 佢我就冇野講姐...搵條28歲嘅撚屌返黎做乜鳩,踢唔踢得掂英超都難講
邊隊會出得起錢而又有興趣簽馬仔
講緊黎曼都已經五六千萬?

賤賣球員黎講曼聯都數一數二嫁啦

所以right offer先會放
唔係掛牌賣
我諗回到本摩狗就已經想放

其實好難有球會會肯比返原價買馬仔
最重要係佢今年keep 唔到上年爆起嗰個狀態
個新亨利朵咁快比人搶左
仲點會有人原價買走佢

原價36m 入左20球8.5m

本身一粒新光既超新星
可以即刻做fifa 廣告
同reus 爭封面
今年暗淡到正選無位比佢踢
一年間無哂noise
希望佢留到啦

死埋一二邊啦

source?

你鐘意當咪當囉
死撚開啦

你係唔係唔知佢啲wind好準

年中撚幾百個新人🤦🏻‍♂️

啲傻鳩係要突個頭出黎俾我屌🤷🏻‍♂️

啱呀, 放料冇來源問你邊度知想睇詳細又俾人叫死撚開惡到
家下出面好似冇人講得你突然彈個咁既消息又唔講邊度到睇仲要聲大大屌人真係聰明到核爆

你鐘意當咪當囉
死撚開啦

家下出面好似冇人講得你突然彈個咁既消息又唔講邊度到睇仲要聲大大屌人真係聰明到核爆

你唔信咪叫你死撚開囉 而家求你信我咩?
洗唔洗dum你信呀柒頭

死埋一二邊啦

source?

你鐘意當咪當囉
死撚開啦

想當年我做新人都mon左差唔多半年post先敢留言
lm

你鐘意當咪當囉
死撚開啦

洗唔洗dum你信呀柒頭

source?

你鐘意當咪當囉
死撚開啦

你mon 多半年啦
lm

有冇手信呀仆街仔

你鐘意當咪當囉
死撚開啦

你mon 多半年啦

Agger
lm

有冇手信呀仆街仔

ok
個d咩 J仔P仔CBJ V仔咩環境

source?

你鐘意當咪當囉
死撚開啦

你mon 多半年啦

你鐘意當咪當囉
死撚開啦

洗唔洗dum你信呀柒頭

有冇人睇緊英冠升班賽
打到好激
賣馬仔個source係indendent 報
一個叫Miguel Delany既記者
而佢出名9up 同吹水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞