[東京奧運] 競技體操 討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
有冇Angelina Melnikova嘅fans
佢師姐邊個
劉婷婷
可以去睇下19年WC TF
我呢個quad跟得好貼㗎 知道跌咗三次 高低槓果下真係以為佢會死
女隊冇幾個真係心理超強大
08果屆真係夢幻組合
一個人三次真係永不錄用 好彩佢而家傷唔洗煩選唔選佢

雖然之後做番少少好事 即刻讓左AA比唐茜靖
佢今年平衡木冇一套冇失誤 勁擔心
RUS BB都係炸居多
當年第一次留意體操就係睇過佢
https://www.youtube.com/watch?v=ORgmm2wNTAA
估唔到短短十年競技體操難度上漲得咁快
以前有串連接空翻,一個E組嘅團身旋空翻已經夠入FX決賽
我估就算冇傷都好 今年有LYF OYS 佢入選機會本身都汶水

佢跳馬得360 讓比TXJ係個好好嘅選擇
冇咗Mustafina定軍心差好遠
我幾乎已經預咗TF/Quals Listunova同Melnikova會有大失誤
班fans想佢入+2架 不過連BB都比唔到
Podium training 平衡木聽講幾好,同埋大賽經驗多,點都幫到少少

不過今屆俄羅斯都係AA隊內爭頭二,有成功6.0VT去拎AA入場券會穩陣好多
應該都好多人就係08開始睇
江鈺源
不過聽講幾年前搞人老公 上咗新聞
佢BB鬥唔過GCC 可惜
Mus 而家嘅身型應該會壓斷條 UB
Podium training 冇失誤,而且今年有比歐錦賽,有今年大賽嘅經驗,團體決賽應該第二
我有睇PT 希望佢地keep到

如果Melnikova入唔到AA Final我應該會喊死
如果穩定發揮嘅話 DTY應該都夠嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞