[網球] ATP及WTA討論區 (30)

138 回覆
3 Like 0 Dislike
仲係好raw,暫時睇頂盡農民張v2

另外果兩個Xinyu/Xiyu浸左咁耐都仲係粗枝大葉(靚dd果個好少少)
好似IMG都幫唔到咁
究竟係強國訓練問題定係?
痴線
肺炎下舉國番去閉關點會有進步
運動員真係辛苦嘅
但佢名成利就都攞晒仲叫春好柒啫
無人叫佢entertain全世界
但去到最高嘅位就一定有輿論點都有人judge
其實佢呢套嘢所呈現好傻好天真係好innocent咁無咩嘢
但最近杯葛press con 真係佢最大敗筆
Li Na 好似係公開同支共反面 屌鳩支共體制落後
係咪話有套咩傳記
(睇死唔會講黨呢part)

係幾bulk 但唔好睇
好彩張帥冇翻去
佢望落農民但英文幾好
雙打都叫拎過gs
李娜咪又係番左武漢
但佢無得打奧運

都幾ON9
出去見過世面又搵夠都要死返去
https://youtu.be/mPDRIZ3pdS4

Cult 聽到你嘅問題
李娜住緊北京
佢年年都比支那狗屌
舊年比人屌肺炎唔捐錢 前年比人屌Manhattan買樓 結果搞錯左人 再前年比人屌法輪功單野
所以真係唔明
幾多黨國體制下嘅運動員表面風光
但其實就秒變condom 晚年潦倒
LiNa 呢D難得走出個system 靠自己成名
明明世界通行嘅 都係要自願返去比人屌
咁講真可以去邊到住?啲屋企人都係晒大陸都冇計
同埋佢都已經係好反叛地好少出聲
咁多郝海東咩
Elina Monfils, known by her maiden name Elina Svitolina (born 12 September 1994, Ukrainian: Еліна Михайлівна Світоліна, pronounced [eˈl(j)inɐ s(j)wiˈtɔl(j)inɐ], svih-TOH-lih-nah;[2]), is a Ukrainian professional tennis player. She reached her career-high ranking of world No. 3 on 11 September 2017, and again on 9 September 2019.

我都想
Is it time to open a new thread for Olympics?
Soon la! 24號打?

但仲未有draw
網球係咪都係現在台直播
osaka又周圍辣火頭 喺twitter同記者鬧交
係~ 事後deleted comment
仲blocked埋人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞