美股認真討論區 MDCCCVII

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
連登反向指標唔是流的
黎緊 Steam Deck / Win 11 / Win 365 肯定成功
冇左馬經……廢老很傷心
低到文員,高就ceo, 佢d行業唔係好廣泛,應該連普通文職/marketing都計埋落去
咁要睇科興銷路
不過依家好似越嚟越多地方打完科興
知道自己柒咗
要補打bntx 同 mrna
野解碌鳩唔係
MM今次會唔會燈死熊軍
嘩 ig
我反而覺得有得玩
特別係商用license
win 365 未必針對家用
SME應該有興趣
好過請個IT唔知點咁
而家仲有
日日番工都見好多阿婆等住拎
打針唔係睇愛唔愛國
係要睇疫苗效能
隻嘢唔掂就係唔掂
所以呢兩間點都有生意做
不過其實只要唔upgrade上去
永續windows 10咪得
3cm 30秒 肯同auntie 玩
最關注都係幾樣問題
1. secure 問題
2. backup / recovery 能力, 如果好似time machine 咁可以倒返幾日前個os 環境仲好
3. 穩定性
4.可唔可以offline mode 咁做嘢, 提防好似類似之前google service 冧檔
5. Bandwidth 用量

你做到thin client
我公司一堆垃圾機唔駛專登upgrade 都行到你個新os
二來乜platform 都行得到
其實係多一樣選擇
所以買nvda

過一排先買tsm

56k 很夠用
其實唔subscribe 冇問題
一係就好似Adobe 玩法
你唔subscribe 咪有D function 用唔到
至於有咩 function 用唔到就唔知
之前WFH,SME應該都無視左security果類問題
搭埋MS business solutions service雙打,以目前網速,好多唔想養IT既公司會心動

唔好話google冧檔…
一般公司最常見係:遇正壞機,IT淨識叫人斷電再restart

printer, fax機, 影印機都開始興租,大潮流嚟
玩法係:硬件包換包維修,不另收費,有事就佢哋維修部過嚟搞
商戶淨俾月租
話說有人DM我話我條女出軌。。。
https://lih.kg/aRjwReV
#21 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞