黃妍Cath討論區(5)|新碟 九道痕跡|8月音樂會|輕盈| Wo ohh~

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
其實整返啲小卡攝入去都好呀 等你兩年 出啲咁既野 你想點?
真係哭撚左
首先呢個價錢就係我自己唔會買多過一隻既同時
更加我係唔會推薦朋友買
試下你朋友叫你買一張唔太識既歌手既唱片但要接近300蚊你都屌柒佢啦
點推介得落呀 買多過一隻既都係白痴

Sony冇錢到咁
out啦
罪大:你班友唔俾錢買碟 我點撚有錢買榜呀???
十個人夾份買一隻啦
共享黃妍
仆街啦你點會冇錢
戇鳩就戇鳩
人地一姐咁樣先賣到$300 普通CD先$119

屌你啦星勤讚還讚 實物真係好靚還實物真係好靚 貴還貴 呢個價劏fans之餘 仲要唔係有啲周邊野取悅返fans 我落舖頭同個店員吹水佢都問我係咪乜野特別版所以咁貴 我都比佢問撚到口啞啞呀仆街
香港警方於24日以傷害罪嫌疑,在九灣旺角區,逮捕了一名以類似鈍器的物體毆打偶像的的少年(19歲)。由於經理人看到歌迷的暴行而馬上加以阻止,歌手只受了輕傷。

根據調查,少年和偶像(29歲)約好,要偶像推出於7月23日發售的全新個人專輯《九道痕跡》。不過從早上就去排隊的少年,卻買到了物非所值的貴價唱片,這讓少年相當惱火。在簽名會時,少年拿起放在背包內的水果刀旁邊的法式麵包(長30厘米),不斷毆打涉事女歌手。

聽到歌手的慘叫的經理人急忙來阻止了少年,不過父親的額頭還是受了輕微的毆傷。少年被附近接到報告的警察逮捕。在調查中少年供訴到:「一想到她兩年來到底去錄了什麼歌,就惱火的不得了。」

警方表示,今後類似這種由於歌手歌迷間對唱片的理解溝通不充分,而引發的暴力事件,還將有可能發生,請大家引以為戒。
香港警方於24日以傷害罪嫌疑,在九灣旺角區,逮捕了一名以類似鈍器的物體毆打偶像的的少年(19歲)。由於經理人看到歌迷的暴行而馬上加以阻止,歌手只受了輕傷。

根據調查,少年和偶像(29歲)約好,要偶像推出於7月23日發售的全新個人專輯《九道痕跡》。不過從早上就去排隊的少年,卻買到了物非所值的貴價唱片,這讓少年相當惱火。在簽名會時,少年拿起放在背包內的水果刀旁邊的法式麵包(長30厘米),不斷毆打涉事女歌手。

聽到歌手的慘叫的經理人急忙來阻止了少年,不過女歌手的額頭還是受了輕微的毆傷。少年被附近接到報告的警察逮捕。在調查中少年供訴到:「一想到她兩年來到底去錄了什麼歌,就惱火的不得了。」

警方表示,今後類似這種由於歌手歌迷間對唱片的理解溝通不充分,而引發的暴力事件,還將有可能發生,請大家引以為戒。
改漏左
星勤條垃圾係你先睇佢㗎嗟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞