拍拖反而令大家最後消失係大家既生命中..

549 回覆
406 Like 14 Dislike
愛情真係好可悲好難捉摸..
原來遇到一個人走到最後真係好難得

當你同一個人拍拖 因愛同喜歡而一齊然後相愛
但當最後因種種原因散左..卻完完全全好似同依個人變成比陌生人更陌生既關係

做唔成朋友但又好唔捨得依個人互相消失係生命中
只因為仲愛住
正因為仲愛住所以更加唔會做到什麼朋友

想當初最親密既關係 剎那間咩都冇曬之餘你同佢既關係就變成最陌生
sorry for 1999
無能為力
無能為力

我緊閉雙眼屏住呼吸 根本就不敢在夜裹想你
謝謝你們回覆
依個月尼每日都崩潰咁過
最熟悉的陌生人

無力還回 要懂得放心

我都比相愛左5年既「陌生人」飛左
謝謝你們回覆
依個月尼每日都崩潰咁過

尼你老母 你繼續崩潰啦
最熟悉的陌生人

無力還回 要懂得放

無能為力

我緊閉雙眼屏住呼吸 根本就不敢在夜裹想你

靜啦
謝謝你們回覆
依個月尼每日都崩潰咁過

尼你老母 你繼續崩潰啦

好唔爭氣笑咗 平平好可愛
謝謝你們回覆
依個月尼每日都崩潰咁過

尼你老母 你繼續崩潰啦

sor啊唔係有心打依個'尼'
same
謝謝你們回覆
依個月尼每日都崩潰咁過

呢個月我都係喊住崩潰住咁過,不佢就已經有新仔了 原來一直得自己在意段感情
會習慣
最熟悉的陌生人

無力還回 要懂得放

5年..一定痛好多倍
謝謝你們回覆
依個月尼每日都崩潰咁過

尼你老母 你繼續崩潰啦

sor啊唔係有心打依個'尼'

知錯就算你啦
same

明知道自己要走出去但就死都困住左自己
謝謝你們回覆
依個月尼每日都崩潰咁過

呢個月我都係喊住崩潰住咁過,不佢就已經有新仔了 原來一直得自己在意段感情

就正因為對方比你早放手同你仲好愛佢..
果種感覺真係好痛好難受 好想佢番黎但依刻咩都控制唔到
巴打拍左幾耐
會習慣

對...就好似當初由冇變有 習慣依個人既存在
成日諗以前冇佢既咁多年都係單身既時候係點過
謝謝你們回覆
依個月尼每日都崩潰咁過

就正因為對方比你早放手同你仲好愛佢..
果種感覺真係好痛好難受 好想佢番黎但依刻咩都控制唔到
巴打拍左幾耐

我絲黎架...初戀 本身前日一年但佢上個月講分手
24號去搵佢多一次但最後佢都決定走
本身好幼稚好唔識醒咁以為唔會過2-3個月點知原來咁就一年 什至原來發現自己真係好愛好愛 一直低估左佢係心入面既地位
發夢一齊返,起身發現得自己一個
巴打拍左幾耐

我絲黎架...初戀 本身前日一年但佢上個月講分手
24號去搵佢多一次但最後佢都決定走
本身好幼稚好唔識醒咁以為唔會過2-3個月點知原來咁就一年 什至原來發現自己真係好愛好愛 一直低估左佢係心入面既地位

same here
一年好快就過
以為放低左
一睇到某d野又會諗番😖
可以點呀,人地放低晒喇
所以我而加已經唔明點解要拍拖
利申啱啱分左手兩個星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞