請問電腦用用吓有細視窗彈出來係咪中毒...

176 回覆
24 Like 10 Dislike
幾時開始叫電腦軟件做app?

幾時電腦軟件唔係application

Software??

一直都係application

附屬應用程式

見到樓主認錯果下笑左

樓主
問下點解都咁多負評

Software??

附屬應用程式

Software 軟件
Applications 應用程式

一直以黎都係叫application
只係因為智能電話既出現要方便一班電腦白痴叫,先出現short term app(mobile application)

Apple reinvent the world🤦🏻‍♂️
昨日打打下巨商都見到
咁解決方法係...?

Software??

附屬應用程式

見到樓主認錯果下笑左

Application engineer
呢隻係主打手機市場

Software engineer
呢隻係主打電腦市場

不過反正係香港人眼中都係IT狗
洗鬼要人識分隻狗係咩品種識俾手定俾腳咩

我第一份工喺寫app公司做... 啲engineer叫做software engineer...

其實個分別... 唔在於手機定電腦 有興趣可以自己google下
我公司部機有
好似叫tasking.exe
都彈得幾密下

一樣

Software??

附屬應用程式

見到樓主認錯果下笑左

Application engineer
呢隻係主打手機市場

Software engineer
呢隻係主打電腦市場

不過反正係香港人眼中都係IT狗
洗鬼要人識分隻狗係咩品種識俾手定俾腳咩

我第一份工喺寫app公司做... 啲engineer叫做software engineer...

其實個分別... 唔在於手機定電腦 有興趣可以自己google下

dont on9 please
application engineer個定義好廣
如果講到明係寫mobile apps前面一定會加返mobile
我又係 ,但今日仲未出現
我又係 ,但今日仲未出現

Me2
From樓上reddit嘅其中一個cm嘅入面條link:
set OfficeBackgroundTaskHandlerRegistration to run under the "System" account and the hourly popups are now hidden. (Select the task, right click, Properties, click on 'Change User Or Group', type 'System', OK twice and voila.)

唔熄左佢有冇問題??
我男友都係睇片個陣彈出黎
唔熄左佢有冇問題??

唔熄照計都係彈吓彈吓
唔熄左佢有冇問題??

唔熄照計都係彈吓彈吓

但我今早都冇彈了
有冇巴打仲有彈
彈左成好幾日
睇左咁耐 大家都有
咁我都有啦
女朋友部機都係咁 打團戰無啦啦彈出去
以為中毒
唔熄左佢有冇問題??

唔熄照計都係彈吓彈吓

又好似冇喎,真係睇片先有
打機都冇出過咩問題
打打下lol 冇啦啦彈左出去 好煩
打機係咁彈出桌面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞