[設計公司中伏]Frxxzx lifxstylx 我屌你老母!

126 回覆
33 Like 4 Dislike
用whataspp唔用signal 黃咩能野呀
直頭外行人走去做咖啡&水泥牆,點解仲有人on9到搵佢做室內設計裝修

搵得尼d伏就預咗,唔講工程,淨講佢d水泥牆都唔掂當啦究竟搵佢做室內設計裝修係睇中佢d咩
呢間真係垃圾黎
乜有咁垃圾既設計工作
咁重要既野就口碑行先啦
問題佢注重生意多過同路人,睇價錢多於了解佢嘅背景同口啤,咁樣都要付出應有嘅學費
朋友話一次過回覆:

首先多謝各位幫手推post。我都知自己onL79左架啦,而且都冇嘢可以再去補救,隨時嚟緊10幾年都係對住呢啲咁差嘅設計。我唯一希望嘅只係想提醒下其他有心搵黃色裝修店嘅朋友姐,希望唔好有其他受害者。

搵返啲通話記錄嘅時候,由頭睇多次整個過程,真係覺得好辛苦。其實真係幾乎每兩日都有揾到問題,睇住自己由開頭勁客氣,去到後期都直接咗好多,我真心唔想有其他人再經歷類似嘅事。

我都知道呢個post唔會有啲咩用,一嚟呢個post都上唔到熱門,二嚟就算佢哋室內設計搞唔掂都仲有咖啡店同水泥工作室。臨完嘅時候佢哋話自己接多咗好多單生意,我唔知有幾多人都一樣受害,我只係希望之後有人搜尋呢間公司嘅時候會揾到呢個post。

至於其他會飲佢哋嘅咖啡既人,我需要講佢地真係整到難飲過starbucks (利申好耐無飲);會搵佢哋做水泥牆嘅人,我奉勸你一句千祈唔好。
推一推先
上fb d 裝修group 唱佢好過
香港裝修根本就好撚易中伏
搵貴定搵平都冇分別,成行都係咁西
叫左佢自己擺👍
呢簡公司掛羊頭賣狗肉,其實拾幾年前真係好多,而家資訊發達,應該唔係咁多,樓主朋友冇細心或不在意佢嘅經驗同口啤,咁就中彈
lm
個朋友廢撚到,自己開acc 都唔敢要借朋友account次次呢啲case 都係咁都唔知啲人做乜柒
唔係咁多儍仔中彈都唔敢爆,尤其係直銷發達夢、倫敦金,錢冇咗,人又比人食埋,暗那底,自知衰蠢、貪心
呢啲仆街裝修設計公司真係應該被規管
40萬連電器 公屋大爆都未必得,仲想人搵埋MATERIAL LIST 廁所有油漆味 屌你用邊隻牌子油
啱呀,我一聽完都笑佢咁樣都無察覺有問題,擺明係唔識架啦😂 不過最後好似講返唔計電器,都係會超支十幾二十萬,跟住佢先開始不停要自己揾人。真係CLS
佢有acct,上面有回覆過。不過因為佢入伙放過自己間屋上FB,所以唔想俾太多人知佢個連登名。都合理既。
睇佢個ig 又似係幾吸引到人,佢地一來似無經驗另外似係為左賺到盡連判頭果份都賺埋? 如果有個判頭帶住應該會好好多

今年真係好多人裝修 其實正正常常既公司都應該幾爆期
maggie ho都幾年少氣盛
解決問題啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞