ViuTV : 港版大叔的愛完左, 下星期一2030-2230 會播日版 每日兩集 !

201 回覆
432 Like 20 Dislike
[ViuTV] 「田田呀~田田 I Love You!」過埋今個星期,就再聽唔到德斌KK愛的吶喊,又睇唔到阿牧佢為咗渣田付出喇,因為港版《大叔的愛》今個星期就大結局😭

但呢個世界總有希望,ViuTV決定下星期一開始,喺2030~2230時段,播放由 #田中圭、#林遣都、#吉田鋼太郎 主演嘅日本版《大叔的愛》❤🌈

大家可以見識吓日版嘅浴室告白、心心濾鏡、大叔愛的吶喊~ 田中圭點解當年32歲拍呢套劇時可以咁得意,我到依家都搵唔到原因。

📺 日版《大叔的愛》99台ViuTV 7月19日起 逢周一至五 2030~2230

等唔切可以去黃viu OTT立即有得睇 >
https://bit.ly/3hzVreI

#ViuTV #Viu #大叔的愛 #MIRROR #呂爵安 #盧瀚霆 #黃德斌

https://www.facebook.com/1059324757464902/posts/4365780326819312/?d=n
其實可唔可以唔好拍拍下自家製劇集之後再播日韓劇,咁樣一下子儲落既人氣又無晒。
之前播緊男排女將好hit,但一播完就播韓劇,之後又沉咗。

最好就播完男排女將,接住落播大叔的愛,之後再播其他自家製。
將日韓劇放起早上、中午時段播
因為根本無咁多貨
del個日字啦 930幾時有日劇過
仲有日劇冇播好多個月啦
ViuTV不嬲大部分播韓劇

覆返你正題 ViuTV現時人手都唔係主力劇集
好多劇集團隊都係同出面唔同既人合作
所以做唔到連貫 keep住有輸出
同埋CCTVB做到keep住有劇出
因為佢地人手比你想像中多好多
哇 公開處刑港版
咁播第二季咪可能好少少
之前有半個鐘日劇都幾好睇
你冇貨就播 in the sky 啦, 要睇港日對比, 一早上網左睇啦
如果大家好夜都未瞓既話,應該知道喺Viutv播五週年台慶啲重播節目之前,己經重播左一次1集sp同7集劇集
幾時播鬼滅
對日版有愛啲
但兩套嘢劇情太重複冇興趣追多次
等睇有人話日版好悶唔吸引
黃viu唔係有咩?
不如播粵語版slam dunk,以前亞視好似有試過7點定8點播
又播?
日版有8集,星期4播完
星期5啱啱好開始奧運
竟然
我想睇回到18歲
想佢再重播?
下星期應該未做完?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞