[gay]冇留意自己1001的心事分享區(118)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
繼續R水吹
繼續R水吹

bbs/thread-3130419-1-1.html
繼續R水吹

而家泰國咁多BL劇

https://youtu.be/lWp4oq7L2FQ
/forum.php?mod=viewthread&tid=3136224&extra=page%3D1%26filter%3Dauthor%26orderby%3Ddateline%26orderby%3Ddateline
19歲已經A6叫呢度就考DSE既人情何以堪
/forum.php?mod=viewthread&tid=3136224&extra=page%3D1%26filter%3Dauthor%26orderby%3Ddateline%26orderby%3Ddateline

你識唔識貼link
繼續R水吹

你識唔識貼link

一向咁貼
第一日上黎?

你識唔識貼link

一向咁貼
第一日上黎?

係架咩

你識唔識貼link

一向咁貼
第一日上黎?

有冇人CHECK過個LINE
點解佢會A6
咁我A380都得啦大佬
出街見到D直仔個個都超級靚仔乜事
出街見到D直仔個個都超級靚仔乜事

幻覺黎姐 嚇我唔到既
而家泰國咁多BL劇

https://youtu.be/lWp4oq7L2FQ

5點3比隻蚊咬醒
跟住6點佢準時係我耳邊飛
驚我醒唔到?
5點3比隻蚊咬醒
驚我醒唔到?

開左冷氣訓
5點3比隻蚊咬醒
驚我醒唔到?

開左冷氣訓

琴晚都唔係好熱組
5點3比隻蚊咬醒
驚我醒唔到?

開左冷氣訓

琴晚都唔係好熱組

唔開會訓唔著
5點3比隻蚊咬醒
驚我醒唔到?

開左冷氣訓

琴晚都唔係好熱組

唔開會訓唔著

2把風扇開足一晚自訓到
5點3比隻蚊咬醒
驚我醒唔到?

開左冷氣訓

琴晚都唔係好熱組

唔開會訓唔著

2把風扇開足一晚自訓到

咁誇張
琴晚開個風扇秒訓著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞