[gay]冇留意自己1001的心事分享區(118)

1001 回覆
0 Like 4 Dislike

未試過

係個裝修仔 不過佢唔係落手做果個
係做安排果個

圖?

今朝佢已經問我拎電話
咁即刻打左黎留個record
我岩岩睇到有個miss call 醒唔起係佢今朝打黎果個,禁入去先醒起係佢,咁方便裝修有咩事要聯絡,咪諗住save低佢
點知禁錯打左過去 我即刻cut線都太遲
佢打番番黎,我話sorry唔小心禁錯
然後佢問我係咪掛住佢 之後傾左兩句裝修d野 佢話佢聽日都會上黎睇 聽日見

你聽到之後有無濕到成地水

已經想像緊聽日拉佢入房傾下間房點修

係你老公間房到傾

叫佢試下張床睇下洗唔洗換

係做安排果個

圖?

今朝佢已經問我拎電話
我岩岩睇到有個miss call 醒唔起係佢今朝打黎果個,禁入去先醒起係佢,咁方便裝修有咩事要聯絡,咪諗住save低佢
然後佢問我係咪掛住佢 之後傾左兩句裝修d野 佢話佢聽日都會上黎睇 聽日見

係你老公間房到傾

成張床濕晒

圖?

今朝佢已經問我拎電話

係你老公間房到傾

成張床濕晒

一訓上去係被度跌左包condom出黎
嘩屌你老母好撚柒聽歌唔記得插耳機
仲諗緊點解冇聲
仲諗緊點解冇聲

向好果一面諗 樣都已經柒到max左 冇所謂啦
正如一杯水滿左再倒水落去 杯入面d水都唔會多左架

係做安排果個

圖?

今朝佢已經問我拎電話

裝修仔多數都好man 一邊屌你一邊用油油你個身

佢唔係負責裝修果個 係類似d判頭

聽日睇下大唔大隻先再講

[img]圖片網址 [/img]屌死我
仲諗緊點解冇聲

向好果一面諗 樣都已經柒到max左 冇所謂啦
正如一杯水滿左再倒水落去 杯入面d水都唔會多左架

岩呀
稅局D人真係痴撚線
問A永遠答B
食咩好呢

今朝佢已經問我拎電話

係你老公間房到傾

成張床濕晒

一訓上去係被度跌左包condom出黎

即刻開黎用
食咩好呢

三哥
食咩好呢

三哥

又三哥..

搽潤唇膏都比人講
你嘴脣唔會乾嫁

潤唇膏唔係問題 問題係令立立果種 我諗有機會係透明唇彩

係做安排果個

圖?

今朝佢已經問我拎電話

聽日睇下大唔大隻先再講

好大隻下
我老母真係好撚煩
我決定左會無視佢講既野
一件小事可以鵝我鵝足幾個禮拜
又限制我人身自由
極品

巴打覺醒了

真係覺醒
點解我要比佢控制住
佢份人大控制慾到爆 咩都要聽佢講
我21歲人都要比人控制
同佢嘈佢又會發癲
無視佢最好
女人就係咁垃圾

老母呢樣野真係俾最minimum既反應就夠
永遠同佢嘈就算有道理都係得反效果

完全想像唔到 平時係我惡
新起私樓都係得363呎
新起私樓都係得363呎

咁細 比人住嫁咩
新起私樓都係得363呎

咁細 比人住嫁咩

仲要月租萬3
新起私樓都係得363呎

咁細 比人住嫁咩

我間房+房外面個廳仔仲大d

今朝佢已經問我拎電話

聽日睇下大唔大隻先再講

好大隻下

等聽日戰後報告
我老母真係好撚煩
我決定左會無視佢講既野
一件小事可以鵝我鵝足幾個禮拜
又限制我人身自由
極品

巴打覺醒了

真係覺醒
點解我要比佢控制住
佢份人大控制慾到爆 咩都要聽佢講
我21歲人都要比人控制
同佢嘈佢又會發癲
無視佢最好
女人就係咁垃圾

老母呢樣野真係俾最minimum既反應就夠
永遠同佢嘈就算有道理都係得反效果

完全想像唔到 平時係我惡

我同老母係好似d八婆姐妹咁互串
【32,000 IG人關注】29歲靚仔大隻律師 邊食魚生邊gym : 唔一定日日烚雞胸 | 2017-05-28 | 壹週Plus | 蘋果日報
http://s.nextmedia.com/magazine/r.php?a=2_514529_0&i=20170528

其實170算唔算矮 vers 黎講

應該有米六既
利申見過

佢係mb ?

食魚生咁貴
【32,000 IG人關注】29歲靚仔大隻律師 邊食魚生邊gym : 唔一定日日烚雞胸 | 2017-05-28 | 壹週Plus | 蘋果日報
http://s.nextmedia.com/magazine/r.php?a=2_514529_0&i=20170528

其實170算唔算矮 vers 黎講

應該有米六既
利申見過

佢係mb ?

食魚生咁貴

人地律師
鬧架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞