[I/A]Puzzle&Dragons前玩家吹水區[110] 我隻孖妹呢屌你老母

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
自從冇課pad我發現多左玩具

一轉無課爽到你唔信

咩玩具

假狗
屌 執柒左去啦
閃光可唔可以用白狗carry我分身打超地集龍

唔好
有問題想問一問,最近換左新電話DOWN返PAD黎玩, LG G6黎,但係無論用3:2定16:9既MON,TAP個個位都會同我顯示個個位有D差距,假設我點最高個行珠,佢顯示我係TAP左第2行既珠,同埋唔止係轉珠個陣,係成個APPS入面都係咁,應該點解決

仲諗住換g6 好彩你提一提

呢排換an機,一定係sony xzp
有問題想問一問,最近換左新電話DOWN返PAD黎玩, LG G6黎,但係無論用3:2定16:9既MON,TAP個個位都會同我顯示個個位有D差距,假設我點最高個行珠,佢顯示我係TAP左第2行既珠,同埋唔止係轉珠個陣,係成個APPS入面都係咁,應該點解決

以前用an 成日moon住有咩新機
用左iphone之後轉g快左 留言電話行情都少左

5187 8051
9907 7256 集龍
有無水射開場,想莊
又會第一場就龍女
我愛閃光
又會第一場就龍女

我正身都係咁

上次我都中呢隻辣殺
分身 火寶 火賢龍
分身 火寶 火賢龍

抵啦
訓醒
有冇場
新手報到,而家仲多唔多人玩?
新手報到,而家仲多唔多人玩?

冇人玩 全部前玩家

以前用an 成日moon住有咩新機
用左iphone之後轉g快左 留言電話行情都少左

岩岩轉左做an
發覺睇野愈黎愈快
邊到睇集龍d人打正幾多
邊到睇集龍d人打正幾多

其他(右下)> 討伐狀況

中左呢隻垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞