覺唔覺得湧士係史上最黑人憎嘅球隊

80 回覆
69 Like 18 Dislike
我又唔係好覺勇贏

雖然我支持勇

因為對住lbj好大壓力
湧士
冇腦跟風勇迷
踢蛋大嘴綠 渣渣 d台灣名真係好撚7
不過騎士應該贏到勇狗
其實如果兩隊keep住個陣
未來6 7年都係兩隊決戰

騎士就算啦 foj再咁打法頂盡一兩年收皮
不過勇士就唔同講法 都要睇可愛進化到點

睇下lma進化成點

Lma就算啦 已經唔睇好佢

但係我就撐可愛嘅 攻防一體 最衰垃圾渣渣陰鳩佢

可愛有冇機會未來挑戰到kd成為第一sf?

佢每年都有明顯進步 仲要心態好又夠勤力

佢係幾勁既,今季證明自己係進攻段既威脅,而防守不嬲都勁,暫時都未睇到有邊個威脅到佢sf頭二既位置,希望可以同kd鬥下
不過騎士應該贏到勇狗

騎士仲多on9名啦
好撚想睇佢地再輸kd成隻狗咁撚樣

不能同意更多
收皮啦湧,下年睇kawhi 收你皮呀
好撚想睇佢地再輸kd成隻狗咁撚樣

不能同意更多

又燈
就算champ到
日後講返渣渣個腳
勇士個champ都0價值

Agger FuckZaZaPachulia

dllm 根本成個series 都有得打下
fuck zaza 講番都嬲
就算champ到
日後講返渣渣個腳
勇士個champ都0價值

Agger FuckZaZaPachulia

dllm 根本成個series 都有得打下
fuck zaza 講番都嬲

湧會同你講kawhi打足四節都反cup
[quote]
片:
https://www.facebook.com/realcoach/videos/1858648814388088/

歌:你的騎士 我的勇士
詞:正宗教練
唱:Kingbeck King
原:你的名字我的姓氏(張學友)
不過騎士應該贏到勇狗

香港名 毒撚 廢鳩 好正
[quote]
片:
https://www.facebook.com/realcoach/videos/1858648814388088/

係教練呀 你啲真係好正
[quote]
片:

係教練呀 你啲真係好正

收皮啦湧,下年睇kawhi 收你皮呀

未來是kawhi的
其實如果兩隊keep住個陣
未來6 7年都係兩隊決戰

騎士就算啦 foj再咁打法頂盡一兩年收皮
不過勇士就唔同講法 都要睇可愛進化到點

Lebron咩打法😹😹😹😹佢打養生波打足一季wor大佬 你有無睇架
25仔kd foj
球員仆街
逢紅必反
支持勇士14-0
只係想kd繼續冇champ

留名睇繼73勝亞軍之後來一個14-0亞軍

希望curry多啲后手傳波

希望curry多啲后手傳波

占屎都係一鳩樣姐

打和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞