水晶撚入嚟 (46)新手睇晒置頂先好問

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
呢串係會過萬,但最多14000,唔會超過20000
你諗下佢中間食幾多

d橙質素都一般般
點解簡單一個問題就比人話店豬本人

係咪路過睇完唔講得㗎唔可以有個人睇法,一定要附和你哋你哋覺得唔好嘅,就一定係垃圾
如果講句公道說話就等於打手或者店豬?咩logic

仲有我打字係有style,你啱一半
不過我咁風趣幽默好明顯係劉華cross over黃子華sor9ry
咩事 潛水左

點解仲講緊果幾間痴線碧店

我覺得你係姐,都係個人睇法,淘寶夜冷痴線西
仲諗住佢ig唔駛交租冇食水咁深
好在問左你哋先
佢賣左果兩條細size清透啲靚啲喎
其實係不過個2條賣左
佢啲原石款都好靚唔係個種一忽忽
成間鋪啲嘢都令人有種想買的感覺
之前有條長方粒粉紅碧都好吸引可惜都係中意圓碌碌
總係有啲ig shop唔知自己定位喺邊 跟人地門市價位賣晶 貨又唔係特別靚或稀有我直接落街揀唔好?
呢間廠圖店既定位好清楚喎 就係博有水魚買 一個月做到一單生意都好 無成本
特登走去搵返二級講過d乜 再cap返上黎
你又真係幾有幽默感
感覺最近t記都平左
之前s7同紫鋰個價位都好吸引
我愛t記
T記最良心
W_z 貴但有得撚貓同慢慢拎上手睇
Btw,有冇人睇過W_z 嘅超7 o唔ok?
全清紫鋰先係癲峰 幾百蚊就有一條
我都捕緊T記嘅超7同全透紫鋰輝
全透一出就無曬
最尷尬係佢係咁公道說話前公道說話後,但明明一啲都唔公道
人哋賣細珠又得罪佢咁
江華都唔錯喎隔住個mon 你叫自己齊天大聖都得添係咁白卡前白卡後,唔啱聽又屌人琴日已經講左我冇特別意思,sorry已經say撚左,唔撚接受無所謂不過係顯得你小器左啲姐嬲足24小時,無乜野嘅

啲所謂公道說話我鳩打,多謝你認真睇哂仲分析埋公唔公道最後有埋閱後感笑到我仆街辛苦哂
上連登,認真便輸了
唯有努力d捕
又靚又抵係多人爭
問過了佢話短期唔會返 不過最近啲月都夠j了
我只係話4mm嘅手鏈細粒左啲,有肉地嘅絲打上手會冇嘢睇,同埋咁細粒,價錢比較平係正常,冇批評佢喎你有冇睇㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞