水晶撚入嚟 (46)新手睇晒置頂先好問

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
再講呢兩間
一間就話自己有情緒病
一間就話報警㗎啦

報狗呢個好笑 佢琴日直播完又話要出律師信
真心唔差唔洗加味精啦有時過藍過紅好似好怪
貔貅碰碰車大會啲頭完全冇方向可言 全部撞曬車
好痴線 不如提議佢以後淨係可以朝早9至12影相 咁啲相就唔會過藍或者過黃
笑死 碰碰車
咁啱啦 啲財左貔彈去右貔可以守財
我頂 好似反彈網咁款左貔彈去右貔係咩玩法 笑到我仆街
直接叫佢咪撚p圖
唔p咪幾好睇,唔p反而有啲似彩虹正正常常
而家搞到實物靚過圖
佢啲相後面有埋短片 睇完之後覺得還好

如果擔心咪叫佢影多幾張相 或者直播睇

佢都唔係好閪嗰種 之前問佢拎相乜撚光暗角度都影齊 直播又肯暗光 算係咁啦其他睬你都傻

話說 我之前睇中條碧 見TQ全部打燈 咪問TQ拎多幾張相 結果被屌係咪正常架
做乜要係佢度買啊,去佢淘開果間買可以平成千蚊
絲打可以推薦下

唔知你地有冇印象 之前佢出左啲細細粒果啲彩虹原石 但二千定唔知三千幾蚊條我見幾靚 咪問下囉 之後被屌 好似嫌我麻煩....
買野都要受氣
TQ?
睇相我就比較偏向B
不過A有得睇實物
講緊兔跟佢不如淘寶啦
小弟新手想請問下 太陽石係咪一定犯太歲先可以戴
B有pink fire 好似正啲
唔係
唔係呀 講緊TQ呀 twinker queen
Twinker Queen之前有啲超七 定唔知乜撚嘢 跟住係咁post啲靚相引人哋 去到最後又話唔賣我心諗你唔賣post出嚟做乜撚嘢

去到直播嗰陣 啲人又提起嗰包非賣品 跟住呀娘又係咁話 啲人好煩 話咗唔撚賣㗎啦 仲問價錢成件事好撚奇怪佢唔想賣 唔好post咪OK囉
我話做乜要跟佢買係講緊跟兔買tq都叫做自己入貨,兔就真係純淘寶再賣貴一千幾百,真心不了。
(其實兩間都不了
Rabbit又唔係有現貨賣下下啲圖都已售分享唔知佢賣乜 之前睇到啲post話佢淘寶一兜幾百蚊原石再幾百蚊一粒咁賣出去賺到笑仲要係度叫春話抑鬱
雖然樓上絲打話佢態度無乜野但係佢比TQ啲大癲大肺屌客既人更痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞