水晶撚入嚟 (46)新手睇晒置頂先好問

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
想問一下大家夏天點清潔手串? 流哂汗咁好似都幾污糟
打燈我又覺得合理 好多間甚至大舖都會 但p圖就真係呃人
據我所知 你cap doreme同埋rainbow都係近期直播嘅相但係rabbit嘅直播你就cap佢幾個月之前嘅相唔係幫佢講說話 但係想有公平少少嘅比較 如果你有佢近期直播嘅截圖 你可以用佢近期直播嘅截圖嚟比較

因為有睇過rabbit之前直播 佢係用黃光燈嚟影 有粉絲都提出話覺得好暗 見佢最近已經用白光燈

利申:三間都有睇過
碧就不嬲都唔係平 要平嘅話一係就鼻屎咁細 一係顏色就豉油咁暗
我會用眼鏡布抹下用酒精嘅話驚對水晶唔好除非真係好污糟好污糟 先至會用濕紙巾
我通常會放埋上晶簇做裝飾

又係一大一小是但拼埋嘅貔貅
btw優惠價即係幾多$1888?
擺係度 遲下一定有用,因為會換珠
起碼佢3粒吊咀都對稱咁擺
doreme就真係唔知可以講咩好佢啲手鏈線頭都未剪有陣時啲貨係好靚但係佢整到好奇怪

rainbow啱啱先開始直播 佢自己都有話啲燈光技術未係好好但係啲款式我覺得幾靚

兔 我覺得還好喎手串唔係豉油色 同埋佢會俾人睇暗光有圖有真相
兔兔永遠執色到白色布都變藍色,好恐怖,明明啲貨唔係咁差但就好鍾意執色
其中有一個吊飾又唔知做乜鳩加一粒金珠 其他就用碧璽細珠佢優惠價應該唔係呢款 佢話係原石嘅款式 即係岩慘嗰啲
不規則嗰啲真係無眼睇,一堆唔知乜串埋一齊就攞黎賣
加金係因為唔夠手圍 又要慳隻貔貔
如果我冇記錯 我記得好耐好耐之前有人講過相片白平衡嘅問題 係因為陽光嘅影響 好似話唔同嘅時間影出嚟嘅相都會有啲分別 例如陰天或者冇陽光嘅時候影出嚟嘅相會藍 如果有陽光嘅時候 影出嚟就會偏黃

所以大家如果醒目上網買嘢 就記得叫店主影多幾張相參考吓最好唔同光暗都比較下唔肯比多幾張相你哋嗰啲可以收得皮
佢啲配件唔對稱到一個好嚴重嘅地步真心睇多一陣頂唔順 有待改善
又係嗰啲碎石,賣剩貨咁
咁睇點解好似靚過佢ig啲相
之前唔係俾人踢爆左係邊間淘寶店入貨咩嗰個Account幾好笑 唔知邊個之前放咗上嚟
佢會影埋暗光 任睇唔嬲 暗光個分別都唔大 個人覺得唔差之前有想買一條手鏈 瘋狂叫佢影相拍片 最後因為太細冇買到 佢都冇嘢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞