水晶撚入嚟 (46)新手睇晒置頂先好問

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
我有見到呢個story講真我覺得條超七幾靚,不過彩虹唔係呢條超七既賣點
同埋配色都奇奇怪怪咁
有啲粉嫩,有啲極淺色但又搭咗啲醬油

不過佢地全盛時期大把妹豬搶二千三千嘅鼻屎珠
仲要疑似係三圈拆出嚟
就算成本價清貨都賺唔少啦
搵唔番條片記得佢拎住好大碌去做實驗
洗完之後光滑左 但乾左之後有無裂就唔知
不過如果佢脆咁到應該做唔到手串同各種形狀
做多左
唔知佢上次報狗報左去邊?報案編號都無喎
之前有睇過佢直播 我有兩個睇法

第一 三圈嘅手鍊拆單圈 其實我覺得唔係問題嘅 畢竟如果三圈拎出黎賣又真係唔係人人會有呢個購買意欲 同埋需求因為據我所知 一條三圈嘅碧 普通質素 都要千幾二千 再誇張啲高質啲 三四千都有

但係個問題係佢三圈拆做單圈 我見到佢有啲五mm 仲要二千幾三千就有啲誇張呢個真係唔抵幫 我自己都覺得mark up高咗

另外 我自己覺得2000幾3000蚊嘅手鍊係唔適合搶 之前睇過佢直播 佢都冇比客人睇暗光淨係打燈睇完一次就直接叫人落單 不過其他客都係一樣瘋狂買 完全都未睇清楚 所以就會導致到有啲客收到會覺得貨不對辦嗰排認真誇張
有都冇撚用啦 啲狗咁忙 點會理條白卡婆
咁小事就去報狗 啲狗好得閒應酬佢咩你講起我又笑到仆街

你地頭先po搞佢嗰個IG ac幾好笑咁佢係真係淘寶啲對比圖好痴線
蘋果絲好好人 唔該晒
你成功令我好想好想買石膏柱
配色嗰度都唔使評論 好明顯入到返嚟直接就dum出去賣 自己執都冇執過 所以啲顏色咪咁騎呢
都係嗰句啦 冇誠意
留名
聲大夾惡咁話報狗狗唔理佢咪出律師信囉
定知道出都無用慳返
律師信係用黎大鳩啲傻仔表示「我請左律師 咪撚搞鳩我」希望藉此大鳩對家 令人地覺得驚 咪收手囉但正常有腦都唔會理佢

律師信本身冇任何法律效果 只係一種警告無視佢都無所謂

利申:乜都識少少咁
粒黃色好棉我頂唔順
同埋我都見唔到彩虹 我都準備驗眼
透石膏識自己淨化自己 唔洗煩
得佢一間入錯貨
我既黑名體驗(得一次):
一黎要上條長樓梯已經想屌鬼 上次係旺角shopping完拎住一袋二袋勁唔方便
啲西女人sales仲要細聲講大聲笑成日覺得佢地講緊客壞話咁
全程feel到比鏡頭影住好不安 因為佢個ig會post啲老閉圖影住啲客買野
結論:呢間野比狗去架
可能比啲支那人昆佢掛 點睇條野都唔值2600....
佢出名昆人 點會比人昆 你都搞笑
啲西女人真係好撚乞人憎 我淨係想要一啲正正常常嘅sales 要求非常簡單 第一 唔會跟住我 我有嘢要佢幫自然會叫佢 第二 唔會喺工作時間嗰度瘋狂傾偈扮工 好撚嘈呀啲巫婆笑聲
不過間嘢咁痴線嘅喺Instagram嗰度post閉路電視圖 好似監視人哋咁

仲以為係普通金太陽透體
睇直播見d人講買左4,5條黃隕嚟等年尾升值
真咩?好誇張喎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞