啤梨晚報即時討論區 (33)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
預咗英撚+溫布萊實要射12碼啦
買中咗和波 但都係好眼瞓
有預感加時好彩請左假
聽朝仲要同坡狗開zoom會議
應該全世界都恰眼瞓
三隻黑鳩⋯ BLM
收腹機
英格蘭都係唔可以寄予厚望
眾望所歸無得留低
結果 浪費左我一晚訓教時間
今日仲要做黎生

擠都唔識笑 牙正即刻熄live匿埋喊?
咁輸法都幾難放得低
射波la
搵比比鳥射好過,擺個細路守尾
不過佢估中英格蘭龍門救到兩三球,同埋未熱身嘅後備射12碼一定射失,同埋寫之前已經話唔應該搵19歲嘅沙卡守尾門
三個戰犯都係換入黎
獌真係大毒瘤
黑腳呀屌你老母
啤梨哥喺節目講英格蘭90分鐘之後會贏到,美洲杯最後都係支持巴西
啤梨:你當我燈呀
條友又喺度鳩噏

Forza Azzurri!!!

今次歐洲國家盃決賽再次印證了球衣顏色五行相生相剋論:

英格蘭穿上白色球衣,五行屬「金」,意大利穿上藍色球衣,五行屬「水」,「金」生「水」,所以實力相若的情況上,意大利勝!

「為甚麼皇馬未能取得入球呢?原來車路士門將穿上五行屬「木」的「綠色」球衣。由於「水生木」的關係,穿上了五行屬「水」的「黑色」球衣的皇馬球員,自然奈何不了車路士門將。而穿上五行屬「水」的「藍色」球衣的車路士球員,對他們的門將也有很大幫助,難怪皇馬在整場比賽甚少威脅車路士。

當然,以球衣顏色五行去看足球比賽勝負,先決條件是比賽雙方實力相約。假如雙方實力懸殊,即使是球衣顏色五行不利的一方,也可以憑自身實力勝出,正如穿上五行屬「水」的「藍色」球衣車路士不會被穿上五行屬「土」的「黃色」球衣英甲隊擊敗,大家必須留意。 」

賭波必勝秘訣?從球衣顏色五行看足球比賽勝負,以車路士對皇馬為例
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157765407966987&id=724396986

#致一直在堅持的人 #良知
#八字 #命理 #批命 #算命 #風水 #改名 #流年 #姻緣 #財運 #事業 #移民 #夾八字 #轉運 #擇日 #占卦
#黃店 #黃色經濟圈 #香港人 #馮老師風水命理服務 #怪壇 #HKIG
馮Cfu vs 風水豪
2大9upper
以前東莞玩258真係平好撚多
留名等睇今晚哭波喪
今晚節目第一句應該係,啤梨:你地有睇場波啦!我屌你老母修夫基………………(下刪一千字)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞