啤梨晚報即時討論區 (33)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
肥佬黎同班初選肉蔘又要囚多幾年
都係旨在個態度遮
唔俾出境
「美國我唔撚去啊!」
兒子表示:.............
而家搵港大學生出氣
為什麼林鄭政府一定要將「光復香港,時代革命」打成港獨口號?因為一旦這個口號被法庭定了性,而該口號在整個反送中運動中廣泛流行,那就意味著整場反送中運動都是港獨運動,數百萬參與遊行的香港市民都是顛覆國家的從犯,整場運動就是非法的,政府的鎮壓就是正當的。
依d垃圾fake news標題黨頻道真係唔應該存在,唔怪得尋晚chat room有人屌鳩瑤瑤同Tony choi打工
佢同啤梨啲標題各有各出彩
瑤瑤成日喺直播都噏升旗易嗰啲假新聞,完全冇質素可言
睇完《時代革命》預告片有咩感受?
https://lih.kg/2619821
周冠威:已賣走《時代革命》版權,電影所有材料已送離香港
https://lih.kg/2619891
導演同老婆應該仲喺香港
以後佢仲點教書還錢
十年裡面郭臻同周冠威已被內地除名
家陣班細路去大灣區住仲好撚過喺香港,痴撚線
好深感受,同佢唔走會好大鑊
佢眼中嘅事實係共狗眼中係謊話連篇
尋日話咩40歲出寫真嗰個,齋睇相都好似萬珠沙華
瑤瑤浸老泥味真係好重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞