啤梨晚報即時討論區 (33)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

又可以課金養埋佢條弱智老公流亡了
大埔情侶因感情問題爭執,竟釀成3母女倫常悲劇。消息指,涉事姓溫(42歲)女死者生前無業,與不同男性發展多段感情,替前夫及前男友誕下兩名分別姓廖(8歲)及姓賴(13歲)女兒,溫婦亦因嗜賭而欠下巨債。被捕姓姚(62歲)男子,則任職地盤工,2017年結識溫婦後,雙方隨即發展為戀人及同居,但未有結婚。期間,姚男不斷為溫女償還賭債,同時幫手照顧其兩名女兒。

據了解,姚男近日懷疑溫婦另結新歡而深深不忿,於今日(12日)凌晨與其發生爭執,有人情緒激動下失控,以利器襲擊溫婦,致留下40多處傷痕,兩名女童得悉後,為救母親而出手阻止,亦遭到襲擊重創。有人自知闖下彌天大禍,疑以明火點着單位雜物縱火,繼而釀成3母女慘死悲劇

尋日屌錯人
痴線 仲有人比錢既真係好撚野 班議助真係屌曬老母啦 錢又冇走又走唔到

潘鳳同黃世柒真係同一類人黎
呢啲對話係邊到流出黎
講真佢係負責既 人走左都算 起碼留番筆安家費比人啦 佢籌埋唔少錢自己袋曬
隔離post風師兄post出黎

從佢啲處理手法就睇得出係好撚自私冇血性
有人同NIC CHUNG講
講真劉生好似法律學碩士定唔知博士
就算著草都洗鬼驚兩公婆搵唔到飯食咩
尋日仲見到圓咕碌SHARE MISS PUN新IG AC
真係會諗如果佢唔係食住VL個光環會點
要推到俾牙正睇到
講真人自私都冇得好講 係人都自私 但條友係呢單野上邊拎拎埋埋唔少水啦 唔要你嘔曬 你人都走左分番一半比你攪到冇得走既手足都真係基本道義啦吓 我唔知佢有冇後續處理啦 如果冇下半世仲點食得安樂呀
連人工都拎埋 貪到咁盡
佢條仔係咪公民黨 應該要幫佢執屎啦
潘鳳實食得安樂你放心,之前篤完手足畀黑警打斷腳,佢仲講風涼話話自己唔繼續狙擊手足咋
同案個議助先慘 而家香港基本上係人治 你咁高調咁走左去 實煮死留低個個 本身都唔係啲咩大鑊政治野 都要上升到政治層面處理
痴線 公民黨連呢啲門面野都唔做 入邊班友睇黎個個都已經人心四散 諗緊點走佬 唔洗選連呢啲基本印象工程都唔做 理得你死
有冇咁撚痴線
Nic先生係邊個?
風ching
做潘鳳夫妻議助要包坐監,慘過食屎
https://lih.kg/2616198

開post個阿風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞