《機動戰士高達 閃光之凱薩衞》Netflix獨家播出 [6]

710 回覆
31 Like 4 Dislike
三連星其實有機會可以夾死阿寶
唔係馬少尉阿寶未必頂到奧爾廸加嗰野
馬沙點同寶少同級
贏成條街啦
馬沙係對住阿寶先顯得廢啫
根本阿寶由頭bug到落尾
同蘭巴決鬥完之後個戰士血性覺醒咗
之後一打幾都手起刀落
淨係論打 阿寶完全無壓力

後期其實RX78-2性能上已經無優勢
白色惡魔傳說嘅主因係阿寶

人無事先做到世界冠軍
三連星如果唔係有瑪姬露達捨身就已經贏咗寶少
拎住部二流機對兩架當代最top performance嘅機都仲可以保到命唔屈機?少啲技術都晨早收皮啦
仲要話就話三方混戰
但係哈曼條怨婦擺明係針住馬沙打
根本係2v1
Cuming
不嬲都話唔好得罪女人,所以馬沙真係一直在玩命
但馬沙係哥堆女人入面係最長命哥個
所以佢先係皇牌
哥奧短時間操熟成套GP03 系統已經好勁啦

gp03 個開發主任都讚 重話就算老手都冇可能咁快上手,因為gp03 係非常複雜

單憑呢點已經唔可以話佢刷數據。

哥奧自然人,又新兵。 個零月同賈圖打到咁真係好勁架喇

尊尼萊登馬沙出場果次, 差唔多全場冇用psyco frame 都輕鬆贏緊。 係最尾做測試先開psyco frame 用
不嬲都覺得哥奧係有料
但係比個導演黑到d人覺得佢廢
咁佢真係廢
成頂綠帽兜頭笠都冇聲出,仲放走埋對狗男女
卡多都打唔贏 最多叫做唔廢
講起呢樣野
賈圖係條八婆Ex呢個設定係個導演後加
完全唔知有咩意義
就係話佢非NT黎講算係咁
同埋巴寧格死咗之後急速成長進步咗好多啦
人地係有稱號既一年戰爭ace , 重想點

新兵開始, 個零月打到咁重想點

硬係要求所有主角都阿寶咁咩
但佢既"數據"的確"刷"走曬
勁勇拎部打據點防禦戰既MA衝入敵陣炸爆對面,
又偷機又進步神速, 真心已經好勁既
不過後半導演唔知發咩軍國主義神經, 劇情搞到痴曬線咁
日日俾賈圖唱佢d愚忠真係痴曬線咁
同埋突然Green左真係......

本身psyco frame就唔係係機體骨架上已經增加反應速度架咩?
有開關掣唔係用唔用腦電波直接控制機體或者神奇既加出力?

如果今集無隻鵝, 呀仔應該夠打全場做神級ACE仆街AE社
就可以係咁刷 KARL人頭就夠變傳奇ACE
等到老豆落地球直接拉佢上賊船算啦
我潛意識一早無視左呢個設定
做咩要提番起
所有nt? 都少咗娜娜
0079~閃光嘅主要男女角(好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞