本土派愈黎愈弱唔係因為熱狗城邦呢d垃圾

18 回覆
7 Like 6 Dislike
而係獨派無行動、一味淨係係度擺街站鳩UP呀
Yes
請拋出建議
其他係廢話
請拋出建議
其他係廢話

搞行動囉,建咩議呀
六四尖沙咀都無人搞集會
就算係鄰國既事都應該用香港角度去搞獲野出黎提醒香港人共產黨有幾冷血啦
請拋出建議
其他係廢話

搞行動囉,建咩議呀
六四尖沙咀都無人搞集會
就算係鄰國既事都應該用香港角度去搞獲野出黎提醒香港人共產黨有幾冷血啦

首先要由黑夜怪人帶頭
請拋出建議
其他係廢話

搞行動囉,建咩議呀
六四尖沙咀都無人搞集會

首先要由黑夜怪人帶頭

你俾錢我咪帶頭囉 洗唔洗俾埋bitcoin address你?
樓主係咪本土派軍師
樓主係咪本土派軍師

唔係 乜宜家講句野都要做軍師先得架咩?
本土派點出現?
請拋出建議
其他係廢話

搞行動囉,建咩議呀
六四尖沙咀都無人搞集會

首先要由黑夜怪人帶頭

你俾錢我咪帶頭囉 洗唔洗俾埋bitcoin address你?

請拋出建議
其他係廢話

搞行動囉,建咩議呀
六四尖沙咀都無人搞集會

首先要由黑夜怪人帶頭

垃圾香港人老撚馮要獨派幫佢做呢樣果樣,又要孤鳩寒唔俾錢,呢延友獨唔獨立到都係賤民黎
請拋出建議
其他係廢話

搞行動囉,建咩議呀
六四尖沙咀都無人搞集會

首先要由黑夜怪人帶頭

垃圾香港人老撚馮要獨派幫佢做呢樣果樣,又要孤鳩寒唔俾錢,呢挺友獨唔獨立到都係賤民黎
請拋出建議
其他係廢話

搞行動囉,建咩議呀
六四尖沙咀都無人搞集會

會有咩效果?
有咩人唔知64共產黨有幾冷血
現實港豬話都過左去關自己咩事
請拋出建議
其他係廢話

搞行動囉,建咩議呀
六四尖沙咀都無人搞集會

會有咩效果?
有咩人唔知64共產黨有幾冷血
現實港豬話都過左去關自己咩事

犬儒主義真係好屈機就算我宜家拎粒核彈同帶成隊美軍出黎都可以有無限個理由講會無用
請拋出建議
其他係廢話

搞行動囉,建咩議呀
六四尖沙咀都無人搞集會

我當面叫陳浩天搞集會架,佢wfc我之後自己走去出席論壇。

民族黨
等睇樓主統一天下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞