[A/I]ChainChronicle[79] 圍棋大戰LOL

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
為什麼會變成這樣呢……第一次有了喜歡的人。有了能做一輩子爸爸的人。兩件快樂事情重合在一起。而這兩份快樂,又給我帶來更多的快樂。得到的,本該是像夢境一般幸福的時間……但是,為什麼,會變成這樣呢……
岩岩add我skype個同事hi完我就收左聲 都唔知做乜

想溝你

快點

人帥真好

我都覺 翔清春哥多好

你見過我地都屈

你地真係好屈
仲有十個字就收工
為什麼會變成這樣呢……第一次有了喜歡的人。有了能做一輩子爸爸的人。兩件快樂事情重合在一起。而這兩份快樂,又給我帶來更多的快樂。得到的,本該是像夢境一般幸福的時間……但是,為什麼,會變成這樣呢……

真係好萬能KEY
多處刀傷 痴撚線
雲海 陳雲海

一個基督徒今日網上瘋傳言論:

「溫馨提示:關於端午節,其實龍舟,是慶祝投河自盡的亡魂說的一種由撒但另一項迷惑人而假借文化方式來行使的事情。行偷竊殺害毀壞。因牠就是大龍就是古蛇。(啟12:9)所以,我(XX敏)勸基督徒要防避被牠迷惑,也不要鼓勵或親身去參觀慶祝牠的龍舟賽。」

所以,中國人係唔可以做基督徒㗎!龍的傳人喎!
雲海 陳雲海

「溫馨提示:關於端午節,其實龍舟,是慶祝投河自盡的亡魂說的一種由撒但另一項迷惑人而假借文化方式來行使的事情。行偷竊殺害毀壞。因牠就是大龍就是古蛇。(啟12:9)所以,我(XX敏)勸基督徒要防避被牠迷惑,也不要鼓勵或親身去參觀慶祝牠的龍舟賽。」

我見過單仲痴線
結婚著中式 唔著龍淨係著鳳
因為龍係撒旦化身唔著得

接新娘唔開得遮
因為遮住左佢同上帝既感應
要同玉皇大帝鬥過
雲海 陳雲海

我見過單仲痴線
因為龍係撒旦化身唔著得

接新娘唔開得遮
要同玉皇大帝鬥過

一把遮就隔到咁弱雞?
雲海 陳雲海

我見過單仲痴線
因為龍係撒旦化身唔著得

接新娘唔開得遮
要同玉皇大帝鬥過

一把遮就隔到咁弱雞?

代表佢拒絕上帝, 上帝傷心就會同唔到你講嘢
雲海 陳雲海

我見過單仲痴線
因為龍係撒旦化身唔著得

接新娘唔開得遮
要同玉皇大帝鬥過

一把遮就隔到咁弱雞?

代表佢拒絕上帝, 上帝傷心就會同唔到你講嘢

話罩住佢
中式果D係把遮到掛好多野
又幾似九龍神火罩既
先天法寶阻到上帝都唔奇
識左一排就動殺機
駛唔駛去到咁盡
胞弟寫信向姊透露「你是我生命一部分」,不能想像沒有胞姊的生活如何渡過。

明明是我先來的

細路應該好想殺老豆

https://www.youtube.com/watch?v=rxkppgC9ylA
乜近排咁多
胞弟寫信向姊透露「你是我生命一部分」,不能想像沒有胞姊的生活如何渡過。

明明是我先來的

細路應該好想殺老豆

https://www.youtube.com/watch?v=rxkppgC9ylA
乜近排咁多

已經到了白色相簿的季節

明明是我先來的

細路應該好想殺老豆

乜近排咁多

已經到了白色相簿的季節

岩岩先過
袋底的法寶
雲海 陳雲海

我見過單仲痴線
因為龍係撒旦化身唔著得

接新娘唔開得遮
要同玉皇大帝鬥過

為什麼會變成這樣的
https://lihkg.com/thread/262515/page/1

城大中文系三年級男生去年4月多次潛入宿舍多間房間,先後偷取學長6,700元及女生100元,之後再次潛入學長宿舍匿藏在廁所,準備再下手時被學長發現。男生早前承認入屋犯法及企圖入屋犯法等3罪,今被判入獄1年10個月。一直獲保釋兼已完成畢業試的被告聞判後哭成淚人。

法官判刑時指,已考慮被告曾俊言(25歲)為人努力,體育方面有好成續,又表明願意還錢,亦主動承認犯案且涉款不多。
被告早前求情透露因欠下信用卡數而犯案,及後再解釋指被告在內地的姨姨患癌,被告母親幫忙付醫藥費,被告在案發前以信用卡提取4萬元幫忙,加上手續費及遲還錢罰款,債項累積,被告才被逼犯案。

垃圾
女就拎100
仔就拎6700
btw 學生信用卡credit limit好似得1萬, 而且佢仲未畢業應該無咩可能批4萬以上
https://lihkg.com/thread/262515/page/1

城大中文系三年級男生去年4月多次潛入宿舍多間房間,先後偷取學長6,700元及女生100元,之後再次潛入學長宿舍匿藏在廁所,準備再下手時被學長發現。男生早前承認入屋犯法及企圖入屋犯法等3罪,今被判入獄1年10個月。一直獲保釋兼已完成畢業試的被告聞判後哭成淚人。

法官判刑時指,已考慮被告曾俊言(25歲)為人努力,體育方面有好成續,又表明願意還錢,亦主動承認犯案且涉款不多。
被告早前求情透露因欠下信用卡數而犯案,及後再解釋指被告在內地的姨姨患癌,被告母親幫忙付醫藥費,被告在案發前以信用卡提取4萬元幫忙,加上手續費及遲還錢罰款,債項累積,被告才被逼犯案。

垃圾
女就拎100
仔就拎6700
btw 學生信用卡credit limit好似得1萬, 而且佢仲未畢業應該無咩可能批4萬以上

幾張卡掛

垃圾
女就拎100
仔就拎6700

每間銀行student 都1萬,申請4張卡
TAM色季節
TAM色季節

典解李咁熟練
TAM色季節

典解李咁熟練

mk
dllm
dllm

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞