[A/I]ChainChronicle[79] 圍棋大戰LOL

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我打麻將

麻將真係唔識打

咩話

禾都唔識
廣東牌唔識
玩人中不嬲skip晒啲打牌成就
因為唔識食糊

最基本儲埋順序或者同色都識掛

唔識吹牙
我打麻將

麻將真係唔識打

咩話

禾都唔識
廣東牌唔識
玩人中不嬲skip晒啲打牌成就
因為唔識食糊

最基本儲埋順序或者同色都識掛

有呀
不過ai快過你叫糊食糊
性女呢個角色真係淫到仆街
玩加拿大又得

微波夾腸又得

屌肚臍又得

係個格仔屌入去玩素股又得

裙都唔洗揭直接射入去又得

duck左

by極上
我打麻將

麻將真係唔識打

我識睇女高生或者國家元首打

女高睇左陣棄左
元首好好睇

咩元首

你竟然冇睇小泉純一郎拯救世界打爆痛特拉
性女呢個角色真係淫到仆街
玩加拿大又得

微波夾腸又得

屌肚臍又得

係個格仔屌入去玩素股又得

裙都唔洗揭直接射入去又得

duck左

by極上

新post頭?
我打麻將

麻將真係唔識打

女高睇左陣棄左
元首好好睇

咩元首

你竟然冇睇小泉純一郎拯救世界打爆希特拉
我打麻將

麻將真係唔識打

女高睇左陣棄左
元首好好睇

咩元首

小泉麻雀傳說
諗緊唔識賭係咪一件好事
諗緊唔識賭係咪一件好事

可以咁講但係一定少左D朋友同樂趣
淨係識買大細同百家樂買莊閒
廿一點就係最on9果種級數,毫無策略可言(例如數牌),鳩叫要或者唔要
見到15,16都繼續話要果種
廿一點就係最on9果種級數,毫無策略可言(例如數牌),鳩叫要或者唔要

打機都有21點
真實既21點要記牌要計概率唔係我呢D廢中會識

打機都有21點

我玩果陣冇策略冇計算可言
直覺型玩家

打機都有21點

我玩果陣冇策略冇計算可言
直覺型玩家

打機21點我用save load驚大法

其實21點係最有策略 所以而家大部分賭場都唔做

我之前去vegas仲有開
我覺得佢feel到你玩野(記牌,之前睇新聞話ben affleck有)就直接請你走

我之前去vegas仲有開
我覺得佢feel到你玩野(記牌,之前睇新聞話ben affleck有)就直接請你走

yes會black list
諗番起年幾兩年前下之咩話自己FYP係寫"猜包剪揼的必勝方法"?
其實佢背後真係有好多學問,唔係鳩寫
射晒d sp劵落海
屌,stone sour喺日本tour,仲請man with a mission 做guest
屌,stone sour喺日本tour,仲請man with a mission 做guest

請假去囉

請假去囉

可能會

請假去囉

可能會

十卜

請假去囉

可能會

十卜

十卜

請假去囉

可能會

十卜

近排點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞