[A/I]ChainChronicle[79] 圍棋大戰LOL

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
舊年季尾幫左lap個fd同角清上金
好多時靠個人能力就夠因為啲人毫無防備意識
求其搵個時機切入去捉人已經收工
尤其我呢啲玩jg攞多幾次人頭,逼人黎打,反殺
幾次雪球效應就可以令對面全面崩盤
唔知你地仲有玩咩moba
但lol一個好jungler可以令全部人都打得舒服

一直覺得JG係最難打

最常揹鑊位
靠宏觀技術,食腦多,例如估對方位置,當係八奇咁
搵好時機camp人或counter jungle從而拉開雙方xp同裝差距之後基本上可以打橫行
上次玩左鋪螳螂壓對面jungle 4level,見面冇flash就即殺

玩開SUPPORT 渣流灘
難打在於你心理質素要夠好
俾人counter要穩住心態唔好亂行
啲人屌你唔gank都要冷靜搵機會,有機會先捉,冇就farm jungle,farm完咪做眼
玩左jungle呢個位咁長時間都知啲人亂服侍
你鬧我我唔理你,除非要脅我話唔捉就送人頭/掛機

一直覺得JG係最難打

最常揹鑊位
搵好時機camp人或counter jungle從而拉開雙方xp同裝差距之後基本上可以打橫行
上次玩左鋪螳螂壓對面jungle 4level,見面冇flash就即殺

support都重要架,不過要睇adc識唔識
第二常玩位就係adc,有時autofill到sup會好想喊,因為啲adc唔識玩就會爆炸
有冇人有用洗面產品可以推介,塊面好油

biore算啦

biore算啦

ho

biore算啦

ho

塊面油洗完要搽野保濕
唔係d油仲多

我也是Idol

我也是Idol

biore算啦

ho

塊面油洗完要搽野保濕
唔係d油仲多

yes
我用上年柒到喊loreal
早晚用完洗面奶就用保濕水
保濕水可以半日用一次

我也是Idol

有冇安答中譯

biore算啦

ho

塊面油洗完要搽野保濕
唔係d油仲多

yes
保濕水可以半日用一次

富有

biore算啦

ho

塊面油洗完要搽野保濕
唔係d油仲多

yes
保濕水可以半日用一次

富有

泡狗

我也是Idol

有冇安答中譯

最近社會流行講偶像唔比談戀愛
係親戚聚會上
一個7歲ge小妹妹問
哥哥也是偶像?

biore算啦

ho

塊面油洗完要搽野保濕
唔係d油仲多

yes
保濕水可以半日用一次

富有

我唔係成日keep住用
2支一百蚊多D 可以用成年幾

我也是Idol

有冇安答中譯

最近社會流行講偶像唔比談戀愛
係親戚聚會上
一個7歲ge小妹妹問
哥哥也是偶像?

一直覺得JG係最難打

最常揹鑊位

support都重要架,不過要睇adc識唔識
第二常玩位就係adc,有時autofill到sup會好想喊,因為啲adc唔識玩就會爆炸

main sup
但係單排好難撞到一個好adc
刑天(廢中冇女)
嘩b站有古迦全套
補番先
我都係偶像
我都係偶像

你係我偶像
我係idolm@ster
我都係偶像

你係我偶像

你地大把女食啦
我都係偶像

你係我偶像

你地大把女食啦

關我春事咩
我係idolm@ster

扶P
如果有一天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞