[A/I]ChainChronicle[79] 圍棋大戰LOL

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
睇人地點分解啲肉呀魚呀硬係有啲人會講都係中國人刀功好
一把刀搞掂晒所有問題
....... ?
廢中
一把刀搞掂晒所有問題
....... ?

日本人先勁
一把刀搞掂晒所有問題
....... ?

日本人先勁

每次有人咁講啲人就同你吹文思豆腐
一陣又話人地快刀手 (唔知有冇切損手)
唔通連廚藝都要似功夫咁,搞一大堆花臣先叫勁 ?
一把刀搞掂晒所有問題
....... ?

中華一番 7星刀
一把刀搞掂晒所有問題
....... ?

日本人先勁

andee做呢行都話中國勁d
睇緊啲籃球POST有人話某某球員打波毫無美感
屌你睇波定選美呀,美感
真係屌你老母有病搵醫生啦
屌你睇波定選美呀,美感

吾皇
一把刀搞掂晒所有問題
....... ?

日本人先勁

andee做呢行都話中國勁d

傳統手藝我都覺
但用得刀少同技術好似冇咩直接關係
屌你睇波定選美呀,美感

吾皇

唔係講緊我皇
講SHAQ
心諗
屌你睇波定選美呀,美感

吾皇

唔係講緊我皇
講SHAQ
心諗

SHAQ D低位技術同勾手靚撚到
冇野牙
我係一個連登爬山佬。
https://lihkg.com/thread/259346/page/6?ref=ios
好撚型
屌你睇波定選美呀,美感

吾皇

唔係講緊我皇
講SHAQ
心諗

冇野牙

唔知佢點先叫美感
總之大隻有碰撞就叫粗暴野蠻冇美感啦
我係一個連登爬山佬。
https://lihkg.com/thread/259346/page/6?ref=ios
好撚型

孤高之人香港版
屌你睇波定選美呀,美感

吾皇

唔係講緊我皇
講SHAQ
心諗

冇野牙

唔知佢點先叫美感

比起近年既鳩射3分我比較鍾意TD同O'Neal時代既內線肉搏互爆
屌你睇波定選美呀,美感

吾皇

唔係講緊我皇
講SHAQ
心諗

冇野牙

唔知佢點先叫美感

比起近年既鳩射3分我比較鍾意TD同O'Neal時代既內線肉搏互爆

我都憎推波
但係佢又冇錯,再加上鳩吹風氣,身體對抗少左好多
屌你睇波定選美呀,美感

吾皇

唔係講緊我皇
講SHAQ
心諗

冇野牙

唔知佢點先叫美感

我都憎推波

呢D真係冇計鬼叫湧士成隊都咁撚射得
如果我有能力念力屌死一個戇鳩仔
我真係會揀高堂耀
第一線腦殘勇FANS
如果我有能力念力屌死一個戇鳩仔
我真係會揀高堂耀
第一線腦殘勇FANS

好撚悶
屌你睇波定選美呀,美感

吾皇

唔係講緊我皇
講SHAQ
心諗

冇野牙

唔知佢點先叫美感

我都憎推波

呢D真係冇計鬼叫湧士成隊都咁撚射得

正如足球防守都可以好睇
但我就係鍾意睇進攻睇對抗
打波就係應該鏟籃鋤樽快攻
話知你外線輕鬆3分
幾秒就轉邊
分數上落係大
但就係無咁好睇
依家無睇NBA了
講真你閒閒地hi人一下就foul
咁大家都揀射波啦
好撚悶

find a girl and settle down
好撚悶

find a girl and settle down

那有女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞