[A/I]ChainChronicle[79] 圍棋大戰LOL

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
叔叔

老暮

冇得撈喇

典解呀

禾刀想知
【請廣傳】20歲仔行夜山離隊 失蹤18小時 警陸空大搜索
https://lihkg.com/thread/261582/page/2?ref=web
叔叔

老暮

冇得撈喇

呀屌 做左d on9野
點解會咁

點解會咁

?有手尾跟
點解會咁

?有手尾跟

想碌隻臭雞碌左隻月神出黎
點解會咁

?有手尾跟

點解會咁

?有手尾跟

本身都冇諗過會中 都係算
又要番工喇屌你老母
又要番工喇屌你老母

點解會咁

?有手尾跟

不了 有型仔tesla已夠
每日起身慢慢食早餐, 睇住旁邊D西裝友趕頭趕命,自己懶懶飲杯奶茶

食完早餐, 返屋企上網搵工, 每日SEND十封信差唔多,

之後訓覺, 訓到十二點或者一點起身, 可以開電腦睇劇, 睇電影, 打下機, 有左電腦, 呢個世界大把免費娛樂

到左三四點, 可能會覺肚餓, 由於消耗唔多, 可以考慮落街10蚊兩個包, 或者 食麥皮

HEA到晚上, 如果有家人就返屋企食飯, 冇就盡可能自己煮, 節省少少

失業之後, 依照咁既生活方式, 扣除必要開支, 總支出大概平時返工四成左右,

諗落都覺得好笑, 我辛苦工作, 為左就係六七十歲後, 可以享受類似咁既休閒寧靜既生活

原來失業已經可以做到, 人生真係可笑, 哈哈
每日起身慢慢食早餐, 睇住旁邊D西裝友趕頭趕命,自己懶懶飲杯奶茶

之後訓覺, 訓到十二點或者一點起身, 可以開電腦睇劇, 睇電影, 打下機, 有左電腦, 呢個世界大把免費娛樂

到左三四點, 可能會覺肚餓, 由於消耗唔多, 可以考慮落街10蚊兩個包, 或者 食麥皮

HEA到晚上, 如果有家人就返屋企食飯, 冇就盡可能自己煮, 節省少少

失業之後, 依照咁既生活方式, 扣除必要開支, 總支出大概平時返工四成左右,

諗落都覺得好笑, 我辛苦工作, 為左就係六七十歲後, 可以享受類似咁既休閒寧靜既生活

冇得撈喇
唉 我都想掛番隻大帝+突爆寶石翁比人用

之後訓覺,
訓到十二點或者一點起身, 可以開電腦睇劇, 睇電影, 打下機, 有左電腦, 呢個世界大把免費娛樂

on9咁早起身
做廢青緊係日日天光訓,3點先起身
同LOMO組成廢青復仇者

john

不行了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞