有冇人都鍾意用番梘沖涼?

581 回覆
101 Like 6 Dislike
想請教各位邊度有套住舊番梘個個網袋仔賣?

淘寶、彩豐行、無印

淘寶、彩豐行、無印

無印果個好好用 起泡力一流

無印有咩

成Q日行都無留意添屌,眼殘

不過都用緊佢個番梘兜,重係下面開左兩個窿去水
番梘點用架
直接捽落個身定係隻手到捽起泡
淨係用過象牙皂
不過好難買到
有冇人用過敘利亞果隻?
淨係用過象牙皂
不過好難買到

唔係呀,價真棧成日都有
有冇人用過敘利亞果隻?

今日買左 12%個隻 我心口背隻好多粒粒 試一星期再講
留名學嘢
用緊lush
但背脊多暗粒 有冇梘可以去暗粒架
想問下
我未用過番梘
想知大家係點用架
係直接查係身上
定係會唔知點解滅一舊用
定係點樣令到佢起泡又唔會污糟??
未用過唔好笑我
求教

求解

我就就咁拎舊梘濕少少水成舊揸上身
有fd就係隻手到轉5,6個圈再好似用梘液咁揸
去泳池游水沖涼無見過人用?
唔好諗住會好似梘液咁好多泡。我拎黎洗頭都無乜泡。要泡用反梘液啦,梘本身無泡嫁

我去無印買廿蚊起泡網 整濕個網再拎舊梘係上面打圈 好快好多泡
本來一開始用手工梘,但比較難入手,後來試咗用無印啲梘,9蚊大大舊洗身,貴少少3X嗰隻洗頭,基本上全身洗/護膚都無印買齊,貪佢方便買
有無人淘梘?
有冇人用過敘利亞果隻?

同問 巴打用完覺得點? 佢賣好貴好似
有冇人用過敘利亞果隻?

同問 巴打用完覺得點? 佢賣好貴好似

見到個留言咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞