有冇人都鍾意用番梘沖涼?

581 回覆
101 Like 6 Dislike
你地沖完涼係咪是鳩旦放返個番梘係廁所?定係會搵個袋入起佢?因為我驚俾人偷黎用,唔知點保管

又平又好用
一開頭用滴露,點知沖左幾個月個胳肋底臭

呢個幾好聞

祖國貨
每一個英國人都知
btw 呢隻野有出古龍水,同舊皂一樣味
推介iHerb, 好多番梘賣 仲要大部分牌子都無做動物測試架 就算organic 野都唔會太貴
有無巴絲上iherb買野順手幫我買一舊松焦油?我睇完發現自己無咁多野買又唔想比貴運費
你地沖完涼係咪是鳩旦放返個番梘係廁所?定係會搵個袋入起佢?因為我驚俾人偷黎用,唔知點保管

一係你吹乾佢放返係自己房

邊個會驚人偷黎用

見咁多巴絲推去左買
Lush
我用手工皂都有成年
而家都係用緊金盞花舒敏皂
呢款大部分igshop都有賣
主要俾敏感性皮膚既人用,洗面同身都可以

另外手工皂價錢平至貴都有
以上面個款為例,$30-$70都見過
雖然全部都係人手造,但我建議大家格價先

而家用緊既牌子:fb-釆田木見
呢間洗面,洗身,護膚品,化妝品都有
遲d轉既牌子:jojobeauty
呢間好似有門市,手工種類好多

Ig仲有間叫goodskindiy ,呢間我一直都有留意但未有興趣住
呢個店主標明有國際香薰治療師資格,加上佢既產品好似好pro 又B5精華又藍洋甘菊,唔係好熟既諗下先好決定

希望幫到各位

同好,不過我冇買開d細鋪,一係買有牌子一係自己整

我自己經驗,加得多料唔會睇到效果,其實係d油脂配搭同整果時個procedure最大影響。所以,買開覺得好就得,唔洗理d廣告吹到幾勁

有濕疹 所以要用手工梘 啱啱報左班學整
第時識左條formula,可以瘋狂加 咩洋甘菊呀維他命e呀落去

一係你吹乾佢放返係自己房

真係得?

邊個會驚人偷黎用

驚屋企工人/外人黎到廁所見到
會偷黎做衰野
擦下屎塔咁

邊個會驚人偷黎用

會偷黎做衰野
擦下屎塔咁

到底平時為人差到點,先會驚呢啲咁既野

見咁多巴絲推去左買

用緊藍色,好用又平
有無巴絲上iherb買野順手幫我買一舊松焦油?我睇完發現自己無咁多野買又唔想比貴運費

你想買邊隻,俾link 我丫,幫你

http://m.iherb.com/pr/Grandpa-s-Face-Body-Hair-Bar-Soap-Pine-Tar-4-25-oz-120-g/6439
呢個呀!感謝巴打
Tg hanamikolin

見咁多巴絲推去左買

邊到買?

http://m.iherb.com/pr/Grandpa-s-Face-Body-Hair-Bar-Soap-Pine-Tar-4-25-oz-120-g/6439
呢個呀!感謝巴打
Tg hanamikolin

呢隻係咪樓上巴打講用焦油梘小左粒粒個隻

邊個會驚人偷黎用

會偷黎做衰野
擦下屎塔咁

到底平時為人差到點,先會驚呢啲咁既野

笑左
真係驚人地用既,去$12買個番梘盒裝住
買過阿源黎用,好似用得好快
但幾好用,宜家冬天懶用,沐浴露方便d

見咁多巴絲推去左買

邊到買?

Aeon有賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞