寶馬原廠玻璃一問

45 回覆
2 Like 2 Dislike
Check 下你塊玻璃有冇印 made in Germany,衝出黎做 on9

用BMW 玻璃行吐記,保證你個個月換玻璃
萬事得玻璃最硬,隕石都彈開,利申我彈過
冇呀,因為我揸萬事得
未爆過
肉鳩酸
開油價post話人孤鳩寒
張開你屎眼2次
睇下粒星星係乜意思
明你講咩喇sor9ly , 你咩model俾人落WS Excess 落到7千

咁你影咗粒石仔痕俾Sell屎睇未,repair 一蚊墊底都唔駛
寶鹿同笨鼠嘅原廠單係掉轉玩,你俾墊底可以返大廠換。唔當正claim唔影響NCD

而寶鹿係包所有玻璃,所以如果爆天窗就好著數喇(如果你咁好彩中頭獎淨係中天窗
一年一塊係好基本,其實我半年內爆兩塊,好彩續左保佢先再爆,又claim 過
都唔知叫黑仔定好彩
係,我都覺萬事得係咁
吹咩 咬我食呀
有錢渣Macan 冇錢入油

渣波子唔入V仔,架車好慘
唔死都冇用
渣Macan 入個油都計到算死草咁,冇眼睇

我邊度近邊度入算
講得好啱,我覺得師兄你係我嘅知音揸部齋版Macan扮四條,又要下下計住入有折扣幾多,真係好羞家。所以我最近換返部襯返我呢個肥矮毒柒禿嘅萬事得
你你呢啲大袋加持,我邊有免稅油入
搭單問下
架Golf俾石仔彈中1cm左右到既窿加少少裂
買左FWD全保包5000蚊內換擋風玻璃 多左既自己俾
唔影響NCB

有無巴打推薦地方換原廠擋風玻璃
我張單個windscreen excess 都係7000蚊
問清楚張單有無指定玻璃廠先
有啊
信義
用信義就會直接幫你搞哂
但都寫左如果自己出邊換可以照claim 但要寫claim form
問左信義原廠要6800
想睇下出邊有無平啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞