抄底 700 點睇

250 回覆
29 Like 34 Dislike
咁多人想抄底證明仲明跌夠
買亞馬遜仲好啦
好唔抵得呀
睇CCASS 散戶入場 大戶散場 依家買死10次都唔夠
上次暴跌果時
由474跌到250
今次應該由700跌到380
btw港女妹左咁撚耐唔係仲玩呀?
lm
玩反彈都ok既
連登仔跌緊睇跌 升緊睇升
就好似蘋果個陣120回到10x 連登仔就話跌到落60 80

都係個句 自己覺得ok咪試下 有晒目標同止損對自己負責咪得 跌緊個陣你係連登問只會叫你等100 200
太高 買唔過 3月係個靚位 不過買左qqq fisv 同 vrtx 建緊倉

應該今次會跌到400
上面班人話穿晒仲買
港股洗撚睇圖咩
大戶/阿爺要升就升 跌就跌
一路跌一路溝啦
驚就買返美股
你睇下三傻你睇圖既話邊會買到
Low cheat完回都唔回直接上
最終咪就係邊個有錢溝邊個贏最多囉
如果你信圖表,佢呢幾個交易日完全係教科書一樣既「三飛烏鴉」
反彈唔係無,但係幾支大陰燭隊落黎,應該短期內都唔會彈得太高
當年350升到450 我420入左 落番390果陣 我都係咁諗
最後落到290

不過過多幾個月升到500

從上圖可見,三飛烏鴉在強勁升勢中出現,隨後約一星期的整固期,為投資者提供了離場機會。其後跌勢再現,顯示淡勢已成,淡友獲勝。
然後今日果枝仲要大大碌咁向下,一野就穿哂上星期幾枝既低位,真係唔慌彈到幾多
咁鍾意睇天線 睇天線得得b啦
我就550炒底
下星期收錢
最後入左一手探路 留子彈同大鰐博命
入左牛 夠膽咪殺到515
仲有人覺得未跌夠證明已經跌夠
據報騰訊 (00700.HK) 合併虎牙鬥魚計劃遭內地反壟斷機構阻止

點睇
碎料啦 2隻垃圾
你用呢套諗法黎玩股有無贏過錢
據市場消息,中國反壟斷監管機構正式阻止騰訊合併國內兩大直播平臺虎牙和鬥魚的計劃。騰訊近期撤回了反壟斷審查的合併申請,並向國家市場監管總局表示無法在第一次提交申請后的180天內完成對合並審查的重新提交。據報道,騰訊未能拿出恰當的解決方案,以滿足國家市場監管總局讓騰訊放棄獨家內容的要求。(品玩)
借勢殺550肥牛 穿一穿550就守得番
驚閪咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞