[男Skinny牛仔褲] U記 vs Spao, 你地點揀?

27 回覆
2 Like 2 Dislike
求指㪍
pull bear
uniqlo
uniqlo

兩間都加返價,之前賣199;依家299
要等特價先買
U記skinny完全唔skinny
俾盡叫slim
俾盡叫slim

太skinny會好基
兩舊屎
俾盡叫slim

太skinny會好基

講得出呢句證明你唔識襯衫
俾盡叫slim

太skinny會好基

其實唔係瘦到得條骨,走去著skinny 真係玩9自己
俾盡叫slim

太skinny會好基

有無買過 u記skinny架你
俾盡叫slim

太skinny會好基

扯到盡貼身脹卜卜
uniqlo

要等特價先買

uniqlo= 優雅

spao= 韓狗
uniqlo

要等特價先買

uniqlo= 優雅

spao= 韓狗

uniqlo=spao=Rubbish
levis 519 我覺得啱啱好

pull and bear 太窄了 肉鳩酸
H&M 仲好啦!
How about cheap Monday ?
Zara嘅skinny褲貼身得黎唔覺得緊,Holister最撚垃圾,洗一次就鬆左,u記我就直頭著唔落

Cheap Monday一定係1000樓下窄褲皇者
利申 有5條cheap monday
俾盡叫slim

呢句真

Cheap Monday一定係1000樓下窄褲皇者
利申 有5條cheap monday

dr denim都唔差,cutting有啲重好過cheap monday,都係可以1k內
levis 519 我覺得啱啱好

pull and bear 太窄了 肉鳩酸

levis 519是咪新cut嚟?之前喺美國讀書,最skinny嘅cut得510,已經叫super skinny但其實着落一啲都唔skinny
上網睇過吓哩條519,見佢竟然學埋人哋出stretch denim,stretch denim已經成為咗skin tight jeans嘅主流
skinny牛仔中腰係咪已經冇人著?
skinny牛仔中腰係咪已經冇人著?

一定低腰?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞